Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jen průměrně akční, příliš roztahané, 3D prakticky nevyužité a v případě, že si zajdete na dabing, tak také v naprosté většině jen odreciotavané, bez většího zápalu (s výjimkou Ivana Trojana). Jako nesporné plus shledávám v podstatě jen solidní automobilovou honičku, slušné triky a zajímavou finální pointu. Jinak ale nevidím jediný důvod, proč za tenhle Bruckheimerův produkt vyhazovat jakýkoliv větší obnos peněz... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižná akční blbinka pro děti školou povinné. Scénář poskládal nějaký levný soft z obvyklých prefabrikátů akčního filmu, doplněných základní výbavou filmových odkazů a standardních hlášek. Jedinou novotou je tak obsazení hlavních rolí, kdy Bruce Willise či Stallona nahradila Rychlá Rota. Bruckheimer dodal typickou mosntrakci, nějaké ty roboty a exploze. Zběhlejší divák tu nic nového ani zajímavého nenajde, děti se však budou dozajista bavit. Jen doufám, že pak nepustí do vycviku svých morčat. ()

Reklama

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Jedná sa tu o celkom zaujímavý film, pre sledovateľov do 12 rokov. Po dizajnérskej stránke je to vskutku slušný film, no inak nie. Príbeh je celkom umelý a až príliš sladučký na to, aby to bol film...pre starších divákov. Skôr mi to príde ako film z ktorého padne sánka cieľovej skupine sledovateľov , ktorej bol tento film určený...ale inak...:) skončilo to skôr ako som sa začal nudiť..to je pri tomto filme to zásadné PLUS. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Dětská komedie. Spíše pohádka. Typický Disney. Nepřátelé jsou zlořádi, kteří i tak vypadají. Hlavní hrdinové jsou zase roztomilá zvářátka a jejich lidští kamarádi mají přívětivé povahy. Happy end je pak jasná rutina. Občas mi to připomínalo Alvin a Chipmunkové a taky Transformery (to hlavně teda ten konec). Ale grafikům a animátorům všechna čest. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Jerry Bruckheimer tam zkrátka cítit je. Navíc se G-Force svezl na vlně jak Terminátora, tak hlavně Transformerů. Takže se jedná o jednu velkou krádež. Těšil jsem se trošku více na nějaký ten vtípnější momentík, ale ten se ne a ne dostavit. Na morčata jsem si musel nějakou tu chvilku zvykat. Shrnout by se film dal asi takto: blbinka, kterou ocení hlavně mladší 15 let, pro které může být tento film naprostým kultem. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno