Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ano, bavil jsem se. Jednotka čtyř morčat zachraňuje svět před ztransformovanými domácími nástroji. Je vidět, že si tento snímek mnohé bere od Transformerů. Jako akční film asi neobstojí, ale jako povedený nářez pro děcka určitě ano. Dokonce jsem se místy i smál. Samotní herci nějak moc nezazářili, ale morčata byla skvělá a srandovní. No a krtek, ten samozřejmě taky. Na sobotní večer pro celou rodinku je to geniální. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis v nějaké serióznější roli? To bych nečekal. Snímek jsem dlouhé roky odkládal, až se k němu konečně dostal a vlastně o nic moc nepřišel. Dost průměrná akční komedie s morčaty v hlavní roli. Na rok 2009 každopádně skvěle zpracovanými. Zbytek? Jízda vhodná k vypnutí mozku. Na tohle rychle zapomenu. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že som nevedel, že "morské prasiatka či škrečkovia či..." majú zhodnú DNA s človekom až na 98,7%, ale to je asi tak všetko zaujímavé čo tu padlo... inak pár hlášok, max. vykradačka rôznych hitov a u mňa osobne dosť trapné pocity vyvolané na úkor snímku... tak dík no. 3/10 nepobavil som sa... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Výborná animace, skvělá akce, povedený soundtrack... To jsou hlavní klady. Kvalitu filmu však snižuje poměrně slabší scénář a snímek také postrádá více humoru. Občas se sice zasmějete, ale víc coolových vtipů by neškodilo. Vcelku se jedná o vtipnou a svižnou akční podívanou pro menší, která však ničím výrazně neuchvátí... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečná, ale poměrně dobře zvládnutá podívaná, jejímž cílem je pobavit děti i dospělé. Nevím jak děti, ale mě pobavit dokázala. Variace na klasická schémata akčních podívaných tvůrcům vyšla, digitální zvířecí špioni jsou uděláni velice pěkně a díky dabingu (Sam Rockwell a Penelope Cruz obzvlášť) působí i sympaticky, akční scény jsou natočeny s přehledem a například honičku s automobily FBI může G-Force leckdo závidět. Nechybí ani vcelku vtipné hlášky (spousta z nich jsou narážky na dospělácké filmy), které bohužel vyvažuje infantilní "prdící" humor, cool mluva jednoho z agentů (dabovaného Tracy Morganem, jak já ho nesnáším) a zrůdnosti typu závěrečného tance. Lidské herce nemá příliš cenu komentovat, jediný, kdo z nich vyčnívá, je Bill Nighy, a ten ještě vyčnívá jen díky tomu, že je Billem Nighym. Neurazilo to. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama