Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když se v celém filmu stará o humor pouze křeček který se bojí toho že má příbuzné s fretkou je asi něco špatně. K soundtracku songy jsou absolutně zbytečné a nepasují tam což by tak nevadilo ale když už tam jsou proč tam jsou několik sekund asi režisér neměl peníze na to je tam pustit celé ubohost. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se nudil, přesto musím uznat, že hlodavci z G-Force mají něco do sebe. Jejich mise sice svou nesmyslností a infantilností konkurenci nenachází, z uhozeného konceptu (akce s morčaty?) ale Hoyt Yeatman přece jenom vymáčkl trochu adrenalinu (akce s morčaty!) a na scénu přivedl i první facebookující zvíře v historii s neodolatelným hlasem božské Penélope. A to se počítá. 50% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Slyšíme se? Slyším a rozumím! Jasně a zřetelně! Hlášení o stavu? Všechny komunikační systémy jsou online..... Špionážní úvod jako z Mission impossible, jen speciálně vycvičení agenti nejsou lidé, ale zvířata. HLODAVCI! Důležitý pro mě je, že dýchají pro akci, která má říz a solidní tempo. Dokonce ji občas zpestří sympatická hláška. Zvířecí. Nemá cenu zkoumat, jestli je jejich DNA z 98,7 procent shodné s lidským a jestli jejich mozek má 2 miliardy neuronů. Důležitý je jazykový dekodér a tedy to, že jim rozumíme. Transformeři dostali digitální kamarády a na to, že je zase uvidíme v akci, bych vsadil vycvičenýho švába! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * P.S.: Ta 4* je za děti! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský magnát Jerry Bruckheimer se tentokrát podepsal pod rodinou akční podívanou, kde hrajou hlavní roli digitální morčata. Pokud divák přistoupí na fakt, že se jedná o rodinou záležitost vyhýbající se logickému chápání bude se slušně bavit. Vizuální stránka vypadá velice dobře, hudba má slušný náboj a akční scény mají překvapivě napětí i spád. Škoda pomalejší druhé třetiny, která trochu brzdí slušný rozjezd a nabušený konec. I tak překvapivě kvalitní zábava. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že som nevedel, že "morské prasiatka či škrečkovia či..." majú zhodnú DNA s človekom až na 98,7%, ale to je asi tak všetko zaujímavé čo tu padlo... inak pár hlášok, max. vykradačka rôznych hitov a u mňa osobne dosť trapné pocity vyvolané na úkor snímku... tak dík no. 3/10 nepobavil som sa... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama