Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety malý George jako jediný přežil havárii letadla, které se zřítilo uprostřed africké džungle a při níž zahynuli i jeho rodiče. Dítě vychoval moudrý mluvící gorilí samec Op. George v džungli získal i další přátele - tukana Tookieho a slona Shepa. Dvacet let poklidného života minulo a nastává doba změn. Na jeho území se objevila půvabná cestovatelka Uršula Stanhopeová. Ta z touhy po dobrodružství opustila San Francisco a vydala se i s malou výpravou do afrického pralesa. Do stejných míst shodou okolností zamířil i její snoubenec, nesnesitelný Lyle Van de Groot, se dvěma dobrodruhy. Cíl jejich cesty je ale jiný, chtějí ulovit pověstnou bílou opici. George se do Uršuly, kterou zachrání před útokem lva, když její snoubenec zbaběle omdlí, okamžitě zamiluje. Uršula si po návratu domů postupně uvědomuje, že Lyla nemiluje, objektem jejích tužeb je George. Ten se vrací do Afriky, aby zachránil Opa, kterého unesli Lylovi kumpáni. Netrvá to však dlouho a objeví se tam nejen Uršula, která mezitím pochopila, že George opravdu miluje, ale také Lyle, s nímž bude muset George svést rozhodující bitvu. (TV Nova)

(více)

Recenze (236)

svik 

všechny recenze uživatele

Naprosto povedený Tarzan. Brendan Fraser byl úžasný vždycky semi líbí ja hraje, ale tohle byla bomba smál jsem se ješte hodně dlouho potom. Ve spojení s vystrašenou Leslie Mann to byl koncert , který se nezapomíná. Poto ty dva pitomci , kterí vyváděli různé lumpárny tak ty mne taky dostali . No prostě ve spojení se všemi herci to byla podívaná pro celou rodinu a ještě víc.... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám dobrodružná jízda. Tak tohle je vážně blbost ultra. Žena z města, se ocitne blízko muže z džungle. Jak to asi dopadne? 😄 Ty scény jsou vážně super. Hlášky také super. 😄 Poznámka: I vedlejší postavy jsou super. Hlavně pak průvodci a gorila. Poznámka: Je to dobrý cvok house. Hláška: "Co přitahuje ty holky ke koním?" Je TOP! 😄 Hvězdiček 4 ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Brendan Fraser, řekl jsem si. Bude to možná aspoň sranda, řekl jsem si. Ani opičí lejno. Po otřesném úvodu, který by poslal k zemi každého epileptika, následoval ne tak otřesný, ale přesto děsný zbytek. Pochopil jsem, že se studio Disney opět rozhodlo pro nějakou tu parodii všeho možného, jenže celé je to děsně blbé, že řešením pro náramné pobavení by bylo vzít si nějakou zajímavou návykovou látku. Inu, tvůrci pod něčím takovým být v tomto případě stejně museli. Jakmile se na scéně objevil mluvící opičák, či ujetý slon, už jsem věděl, že tedy ten odpad nedám. Ale nemá to k němu daleko. Komedie tohoto typu se mi holt úplně tak nezavděčí. 20% ()

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie,tady si sedlo úplně všechno.Vtipnej Tarzan Brendan,naivní sympatická kráska (nádherná Leslie Mann) slizkej záporák,sečtělá opice a korunu tomu nasadí hláškující vypravěč.Je to dětsky naivní ale je to hlavně fakt zábavné což je u parodií základ,pobaví se celá rodina....Mám i Krále džungle 2 ,dodnes jsem ovšem nenašel odvahu si ho pustit, nechci si kazit dojem. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři hvězdy za to, jak jsme se s mými dětmi u téhle milé blbiny nasmály - to není hrubka - mám tři dcery. Umějí film nazpaměť a při každé příležitosti mi odrecitují pasáže typu: "móc tlustej! Móc zpocenej!Počkat! atd. (dál to neumím, já umím dobře tetičku z Bohuša) a různé další a vždycky mě rozřehtají. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksu Dana Olsena. (Terva)
  • Ursula (Leslie Mann) a její rodiče v tomto filmu jsou obyvateli San Francisca v Kalifornii. Shodou okolností je San Francisco ve skutečnosti rodným městem Leslie Mann. (lucius789)
  • V jedné scéně se Max (Greg Cruttwell) dohaduje s africkými průvodci a nabízí jim odměnu v zamolech. Tato měna existuje pouze ve filmu. (Nick321)

Reklama

Reklama