Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Upřímně se klaním všem, kterým se dokáže líbit chaotický bordel, kterým nám přichystala dvojice Neveldine/Taylor. Jason Statham dle mého soudu začíná potápět svou kdysi slušně rozjetou kariéru. Pokud mě série Kurýr dokázala třetím dílem bavit, čekal jsem něco podobného i u série Crank. Bohužel Cheliosovo pobíhání, dobíjení nebo osahávání stařenek mě kdovíproč nebaví. PS: Filmu by spíše slušel název VYPNI TO A PŘEŽIJEŠ. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sobota kino, totálně psychopatická akční jízda. Jednička byla slabý odvar, co se tempa týče tohle je až vražedný. Sprint šíleností od začátku do konce, nasraný a zarputilý Stathamův výraz, charaktery k posrání. Vrchol nekompromisní béčkový zábavy a samoúčelnýho násilí, jedna radost! Komu se to nelíbí, FUCK OFF. ......Nový CRANK rok co rok? Prosíím? ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo trochu moc. Neveldine s Taylorem nevěděli, kde končí únosná hranice a druhej Crank je proto tak šílenej, že je to spíše na škodu a některý ty scény byly fakt šílený wtf a vůbec jsem nepatřili. Jo jasný, jednička byla taky šílená, ale neházeli to tam bez ladu a skladu a mělo to mnohem dravější tempo. Tady už to fakt bylo přepísklí. Příkladem může být například finále, kde v jedničce přišli s originálním cool telefonátem a tady byl konec to největší wtf celýho filmu. Nicméně některý scény byly pořád hodně fajn a vtipný (soulož na veřejnesti mě v tomto podání asi neomrzí nikdy) a Jason Statham si to zase neskutečně dává a drží to i v těch nejšílenějších chvílí, pokud teda nemá zrovna obří hlavu.Škoda, tam kde mohla zase mohlo přijít to správný akční béčko, přišel jen akční guláš. Ale fandové akce a Stathama si těch pár výbornejch scén užijou. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

No tak toto je extra nelogická zběsilá jízda, která mě dost bavila. Na plné hodnocení to nedivím, jelikož je zde několik hluchých míst... Na tento rozporuplný film jsem se moc netěšil a dostal jsem příjemnou porci zábavné podívané, ale je to také jeden z těch filmů, které bych kamarádovy nedoporučil. Má to takový styl humoru, že nesedne každému... Mé hodnocení 4 hvězdičky... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda Jasona Stathama, která se nezastaví ani před několika vyloženě nechutnými scénami a extrémně vulgárním jazykem. Kdyby mi explicitnost nepřišla tak trapně prnoplánovitá, asi by se mi to i líbilo, jenže takhle jsem se - i když s úsměvem - většinu stopáže nudil a kroutil hlavou. Je to zhruba stejně "přínosné" jako první díl a moc rozdílů zde nevidím. Po shlédnutí se pak dostaví uvědomění, že podobnou zběsile střihovou akcí se v budoucnu budou velmi pravděpodobně ohánět další žánrové snímky, a že spolu s Gamerem byl Crank 2 v roce 2009 již druhým epileptickým snímkem, který se snaží ukázat novou cestu (o 4 týdny později: aha, oba snímky točili stejní režiséři :-D). Já bych si určitě zvyknul... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Když postarší dáma v reportáži tvrdí, že muž, který ji obtěžoval, vypadal jako kurýr, jde o narážku na roli Jasona Stathama (Chev) ve filmu Kurýr (2002) a jeho pokračováních. (NiWi)
  • Starostlivý můž, který se ptá Cheva (Jason Statham), jestli je v pořádku, je mistr bojových umění Keith Jardine. Na triku má nápis „MEAN 1“, což značí jeho přezdívku "The Dean of Mean". (Othello)
  • "Kaylo" je v kantonštině slangový výraz pro homosexuála. (Othello)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama