Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (871)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Bezmyšlenkovitá zhovadilost dua Neveldine-Taylor. Google Earth 2.0 se vrací, aby chlapeček na baterky mohl běhat jak letadlo, poskakovat, šukat, všechny zabíjet a na každém rohu nalézat zdroj el. napětí, které mu zase nahodí jeho "tikající" srdce. Tempo vytvořené brutálním střihem, nesmyslnost na každém rohu (ani to nebudu vyjmenovávat) a nepřítomnost napětí. Chev je mi od začátku do konce ukradený stejně jako šváby v americké kanalizaci a klidně bych mu věnoval atomovou elektrárnu, aby si s ni mohl zahrát na "kdo kurva vybuchuje rychleji kurvo". Šílené množství ještě šílenějších nápadů a zhovadilostí, které autoři předkládají jako něco hodně "cool and fun", ale opak je pravdou (silikony, anální sonda, sex na závodišti... hlava, TA HLAVA!! způsobí asi následující "hihi... to je hovadina"). Tohle může uspokojit jen takové 0,1% (číslo pro Česko, v USA by to bylo jinak:)) obyvatelstva s duševním stavem na hraně mezi pokusem napodobit "Natural Born Killers" a psychiatrickou léčebnou. Závěr filmu působí jak z totálně tupé komedie, kdy se všichni aktéři sejdou úplně ve stejnou chvíli na místě posledního soudu a navzájem se rozstřílí... Film, který mi dokázal být celou dobu (s prominutím) u prdele a tam taky navždy zůstane. Jakékoliv řeči o genialitě nebo "nejlepší akční/cokoliv film, co jsem viděl/a" beru jako neexistenci vkusu a trochu inteligence. Takové lidi lituji a těším se, co řeknou až ve trojce Chev bude běhat po oběžné dráze... Aspoň že ta Amy Smart je furt tak sexy a umí se odvázat ...PS: jestli teplí bratři podělají i Gamer, tak si je na Google Earthu opravdu najdu a ...:) ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Videoherní koncept je fajn a cením si toho, že měl někdo koule na to, zkusit ho předvést důkladně se vším všudy (skony, nové levely i.nacheatovaná nesmrtelnost). Ale jeho realizace se hodně rychle omrzí, protože akce rozhodně není tak adrenalinová, jak se snaží tvářit, a humor je víc dementní než anarchistický. Jako když dáte desetiletému klukovi bouchačku a řeknete mu, že si může dělat, co chce. On začne rabovat obchody, střílet lidi na potkání a kopat svoje učitele do varlat. Možná to bude mít svoje kouzlo - ale rozhodně to nebude punk. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $13,684,249║Tržby Celosvetovo $34,560,577▐ Tržby za predaj DVD v USA $16,771,162 //počet predaných kusov 955,117║ ono uletené to je dosť a takmer by to bolo aj zábavné, keby to nebolo až tak nechutne perverzné, úchylné,... mne sa občas NECHUTNE zdvíhal žalúdok a to nie je dobré /10%/ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Konfucius řekl: "Karma je svině!" Tak tomuhle se říká nekompromisní akční nářez! Neveldine a Taylor se, neslušně řečeno, vysrali na nějakou logiku, fyzické omezení člověka, nebo na nějaký hlubší smysl. Chtějí po nás, abychom se bavili, a to já dokážu! Jason je zpátky a je ještě silnější, neporazitelnější a hlavně nesmrtelnější, než kdy dřív (což je už pořádný úlet, pokud jste viděli první díl, tak věřte, že to byl jen slabý odvar). Kdyby nebylo slabšího konce, tak se na to regulérně vyseru a hodím tady plnou palbu, škoda. SPOILER! A vypadá to, že bude i třetí díl! Přeci jen, na konci jedničky mrknul jedním okem a přežil. A tady na konci mrknul oběma očima! :-) P. S. A Amy Smart tomu opět dodává patřičný sexappeal. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád akci, o to více ocením akci, která má nízký hodnocení a mně se líbí. Zastav a nepřežiješ s pořadovým číslem dvě by z prvního pohledu mohla vypadat jako vcelku povedená akce (na hodnocení nehledím). Jenže tady se to opravdu nepovedlo. Akce je bláznivá, šílená, neskutečně strašná. Ti dva režiséři, co přišli z jedničky, zkoušeli natočit akčnější první díl. Plno scén jsou akorát kopie (například šukací scéna na veřejnosti vyzněla už docela dost trapně), ale to není celý. Celkově je ten film hrozně debilně natočenej. Ty akčnější scény než akční jsou naprosto šílený. Všecko to lítá ze strany na stranu, vypadá to stylově a přitom z toho bolí hlava daleko víc jak z klepající kamery, co je v dnešní době tak v módě. Přitom Jason Statham by určitě nezklamal, kdyby nad tím tvůrci trošku přemejšleli. Takhle je to fakt sračka, která si zaslouží za pomlčkou název: Vysoké napětí. A jedna scéna celý film vystihuje jasně. Jason nemá srdce, má umělý srdce. Tím pádem ho potřebuje nějak dobíjet. Takže si napojí kabel z auta, připojí si ho na kozy a dobije se. Pak ještě doběhne auto, ve kterým mu utíkají sráči, co jsou proti němu. Existuje scéna, která je akčnější než akční? Určitě, Jason to dokázal. Ale aby mě to ještě bavilo, muselo by to být alespoň zajímavý, a ne, abych se u toho kroutil jak kretén a hledal vhodnou polohu jak se na film koukat. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Umělé srdce ve filmu je skutečné, od firmy Abiomed, model AbioCor. Srdce dokáže bez dobíjení fungovat až 4 hodiny, avšak nezahrnuje akumulátorovou schránku jak je ukázáno ve filmu. (TomikZlesa)
  • "Kaylo" je v kantonštině slangový výraz pro homosexuála. (Othello)
  • V severoamerických kinech film utržil 13,7 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 34,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama