Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (766)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

chytlavá absurdně nasazována hudba, skvělé akční scény, dobrá herecká sestava, neveselá budoucnost, a krev tryskající téměř neustále. Aneb recept složený z takových ingrediencí, kterými se tvůrci přesně trefili do mých oblíbených jídel.. Jude Law je čím dál víc sympatičtější, Whitaker budí respekt, Schrieber je prostě výborný, Braga tak akurát pěkná.. První polovina opravdu morbidní a jiná, pak už to jede podle zavedených pravidel, kdy jeden člověk chce něco dokázat proti společnosti.. Takže to by bylo trochu slabší, nebýt těch ultrabrutálněcool akčních scén, které vyvrcholí uličkou s růžovými dveřmi.. Ta scéna, ať už opisuje nebo ne, je pro mně jedním z vrcholů akčního žánru. Dokonalý příklad spojení skvělé kamery, dobré choreografie, zbraní, krve a hudby do jednoho úžasného celku. Nestává se mi to často, ale u této scény mně vždycky mrazí. No a pak je vše zase postaveno na hlavu perfektní závěrečnou pointou.. Velmi poctivá, upocená, krví zbrocená akční scifi s nějakým tím podtextem.. sympatie roku ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Když je člověk blbej a od filmu něco očekává, ba dokonce předpokládá, jak to dopadne, pak se nemůže divit, že se tak nestane a konec z něho udělá ještě většího debila než fakticky je. Jenže mě je pak smutno, protože nevím, zda-li za zklamání může film, nebo si za to můžu sama :o( Každopádně se Repo men zařadil do sekce nezapomenutelné a to díky masakru v chodbě a „závěrečnému milování“. Jude Law si zase přidal schůdek do mé TOPky a do osobního seznamu „Nejvíce sexy drsní chlapy“. Forest Whitaker stále nebyl na plastice očního víčka, pašák! A taktéž se nic nezměnilo na situaci, kdy pomůžete nebo zachráníte život kamarádovi a on Vám za to vynadá se slovy: „Skoro jsem ho měl!“ Takže pokud jste stále ještě neviděli exekutora lidských orgánů, tak šupky na něj, dlužíte to sami sobě :o) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Debutující Miguel Sapochnik s arsenálem populárních herců natočil slibné sci-fi, v němž se gore efekty rozhodně nešetří. Překvapila mě do jisté míry jednoznačnost a striknost hlavních hrdinů pokud šlo o nějaké rozhodování. Prakticky se zde hraje pouze na buď si s námi nebo proti nám. Forest Whitaker hraje přímo úžasně, tohoto herce prostě můžu. Jude Law neurazí, ale žádný akční borec z něj asi nikdy nebude. Liev Schreiber předvedl svůj v poslední době vysoký standard. Příběh se mi líbil v první polovině, druhé dle mého soudu začně postupem času docházet dech. V závěru na nás scénaristé připravili past s velkým P. Pro mě osobně trošku šok.PS: Logických chyb se dala najít spousta, přesto slušných 55 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Debutující režisér Miguel Sapochnik má koule. Je jen škoda, že neměl víc peněz a lepší scénář, i tak se můžeme potýkat se slušným vizuálem, solidními akčními scénami i ne úplně špatným příběhem (když přivřeme obě oči). V něm jde o společnost, která nabízí umělé orgány a má ochranitelskou ruku nad řezníky, kteří pohlídají, zda všichni poctivě a včas posílají splátky. Jinak přijdou na řadu nože a jiná kuchadla. Další kličky a zvraty nicméně divákovi moc radost neudělají. Začne se totiž hrát na vážnější noty a už to není ono. Přesto jde o drsné i zábavné sci-fi béčko, které udělá radost hlavně pánům. Ostatně, ti tu vyhrávají na celé čáře i co do herecké práce. Jude Law je dravec (jeho balet s noži je vrcholnou scénou filmu), kterému sedí i pořádná akce, Forest Whitaker sice přehrává, ale i tak jim to spolu sekne. A Liev Schreiber (sakra, vůbec jsem netušil, že klátí Naomi Watts) si užívá další malou zápornou roli s patřičným apetitem. Naopak ženské postavy hrají spíš tu vážnější notu a.. jsou spíš otravné. No, i když se na plátně krví nešetří, * v hodnocení tak nějak šetřit musím. Takže mírný nadprůměr!! Sapochnik má budoucnost.. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Trojka s ušima odřenými do krve. Není to sice takové zklamání jako Ctihodný občan, ale z tak dobrého tématu se dalo vytřískat mnohem víc. Vše nasvědčovalo tomu, že Repo Men bude frenetické akční potěšení, ne ukecané polemizování nad smyslem existence. Cikánská férovka s noži je sice povedená, zbytek pak pouze čistý průměr... hlavně je toho strašně málo. Sapochnik ždímá eRkový rating do každé kapky krve a vyhřezlé ledviny, Law je akčním hrdinou na částečný úvazek a pointa není ani tak šokující, jako spíš vtipná díky své nabubřelé vážnosti. Výběr songů je fajn, ale na nářezový gothic-rock muzikál to opravdu nemá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)
  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama