Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (766)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, filmov kde hlavný hrdina bojuje proti systému a zároveň uteká s pôvabnou ženskou po boku je halda. Ale keď je všetko zabalené do originálneho hávu a podfarbené skvelou muzikou, je z toho veľmi pekná napínavá porcia akcie, tým skôr keď koniec veľmi prekvapí. Každopádne zaujímavý námet na film o blízkej budúcnosti, ktorá nemusí byť zas až tak nereálna. Je síce fakt, že niektoré scény sú dosť prehnané, ale budiš - je to predsa sci-fi, tak čo. Avšak ten koniec - tak to klobúk dole teda. To som tiež pozeral ako píšu mnohí. Herecké obsadenie celkom v pohode, .Jude Law a Liev Schreiber mali dobré role. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $13,942,007Tržby Celosvetovo $18,600,000Tržby za predaj DVD v USA $8,469,704 //počet predaných kusov 475,961║ štylizácia pochmúrneho prostredia, herci a akcia fajn ale chýba tomu silné príbehové jadro, takto to príde moc rozvláčne bez pevnejšej pôdy pod nohami /40%/ ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Repo men - sci-fi, kde až s umělými orgány v těle přichází zodpovědnost a probuzení se do kruté reality, kdy v případě selhání přijde malá noční můra / krotitel dluhů / zloděj duší s rytmizovanou hudbou v zádech a rozpáře už tak křehkou lidskou skořápku a vybere si vše i s úrokem. Ninna Simone se cítí skvěle ( my víme ) a pak už jen následuje dozvuk srdečního ruchu a neonová mlha. Pár úhozů na starém psacím stroji a jedeme dál. Aneb krvavá paralela k současnému stavu půjčování si až na kost. Po celou dobu se Repo Men tváří coby stylová imitace Blade Runnera nebo ještě přesněji Minority Report - dokud stojíte mimo systém je vše v naprostém pořádku, ale jakmile se kola osudu spustí a dostáváte se do přímého dění - rozjíždí se nebezpečná hra na jejímž konci je neskutečně vášnivý tanec s noži, sekerou, 360 stupňová rotace s ruční pilkou a jedna z nejerotičtějších a nejkrvavějších "postelovek" za poslední dobu. Láska mezi kapkami krve vzkvétá lépe, než-li mezi těmi dešťovými. Hi-Tech world seems to be fantastic - so sing it back. Cronenberg někde v dáli jása. Jak bizardní. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní film. Už od začátku jsem obdivoval, jaké hlavní hrdiny jsme dostali k dispozici. Prvotřídní sadističtí, prací orgánových exekutorů posedlí hajzlíci, kteří se takřka ničeho neštítí, zároveň nepobrali moc inteligence. Přesně takové gumy, jaké vám v pražské MHD kontrolují jízdenky. Odvážný krok, říkal jsem si. Jenže pak přišel v pořadí třetí Lawův knockout a s ním i prapodivná proměna a i největší zádrhel celého filmu. Jednak mi až do konce filmu vrtalo hlavou, proč Unie svému zaměstnanci, který utrpěl pracovní úraz to nové srdce prostě nezaplatí, no a jednak ta změna z cynického sráče na útlocitného dobráka byla víc než blbě uvěřitelná. Každopádně film má svojí atmosféru a styl, je podobně "bezcitný" jako třeba Equilibrium, totálně svérázný a divný, brutalita je vizuálně úžasná, Oldboy scéna potěšila, zvlášť ve chvíli, kdy přišlo na řadu kladivo a tvůrci se tak jasně přiznali. Finální zvrat mi přišel hodně přitaženej za vlasy a hlavně k ničemu, ale srdíčko trošku rozbušil, to jo! ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

,,He? Lééédvinu? E? Ale tak jatýrka si dáme, ni...? Těší mě. Cynik jméno mé. Odpusťte mi krev na obličeji, byl jsem nakupovat.. '' V tom filmu si ale vůbec nikdo neviděl do huby. Černej týpek '' chci ti pomoct, tak já tě skoro zabiju''. Bílej týpek '' jsem teď napravený kluk sice s tisícovkou vybranejch schránek, ale člověk se mění'' - už nebude zabíjet na objednávku, ale pár podříznutejch krků navíc neva. Výborná kamarádská dvojka. O Mrs zpěvačce-terminátorovi ani nemluvim. Máma od rodinky dobrá pipka... Dokonce i ten kluk - plíce byl určitě křivej._____ Já bych tyhle komunisty zakázala. Chudák kapitalista chce vydělat, jenomže pár lidem jebne a začnou se na něj za to zlobit. Ještě že víme jak je zkrotit. HE!______Supr supr supr hudba. Bomba bomba bomba závěrečná show. labůžo krvavé lázně. Chodba před růžovkou-MLASK. Škoda kolísavé kvality. Spoiler: Jsem snad ůchyl, když mě přišlo závěrečné milování při lovení orgánů neuvěřitelně sexy? Asi jo. Noa... (3,7*) http://www.youtube.com/watch?v=X20e4na8-Es ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama