Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

JAn 

všechny recenze uživatele

What if we wash your hair with your son´s blood. Laciná přehlídka samoúčelných exploitation násilností z bizarního světa, ve ketrém je jakékoli jednání jen podnětem k další akci a vraždění. A pokud na tuhle hru přistoupíte, čeká vás nebetyčná zábava. Šílené přehrávání, cool drsňácké hlášky, solidní akce, včetně zábavné choreografie, skvělé nápady typu létející gilotyna, drill bra, sushi, jedinečné splatter scény a litry a hektolitry umělé i digitální krve. I samotná Minase Yashiro je oproti Rose McGowan opravdu k nakousnutí. Takhle to vypadá, když na place vládne zábava a nadšení, které se pak promítnou v samotném výsledku. Snad jen toho děje mohlo být trochu méně. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl teda velkej úlet.Japonskej krvavej mišmaš s pořádnou špetkou ujetosti.Jsem zvyklej na šílenej humor v podobných filmech,ale tady už to teda místy bylo až moc a některý scény byly až na hranici trapnosti.Krví se tu sice nešetřilo(proč taky když je digitální),ale ty digitální efekty mě moc nebraly.Dalším velkým mínusem byli "herci" až na pár světlejch výjimek to byla naprostá katastrofa.Ale abych na tento snímek neházel jen špínu,musím pochválit pár dobrejch nápadů,rychlej spád a tempo(v podstatě se na plátně pořád něco děje),pár forů dokázalo i rozesmát(jak vytáhla tu ruku z toho hrnce(pánve)-WTF-já na to čuměl s otevřenou tlamou a nechápal jsem,nebo jak si holčiny utvořily Pinheada podle svých představ :-D nebo ta cool podprda )Shrnuto,podtrženo-má to svoje mouchy,ale i pár světlých bodů.Nenáročná zábava kde můžete poslat mozek na dovolenou(protože hledat logiku v takovým filmu opravdu nemá smysl).Nepřemýšlet a užívat si potoky krve. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Se scénou, kdy se vrhli rodiče spolužáka na asi 15letou Ami, snažíc se jí sejmout za pomoci toho, co kuchyň dá, mi došlo, že tohle jsem ještě nežrala, takže už mě pak mnoho nepřekvapilo, ale klidně bych si ještě přidala. Víc nesmrtelných holek kosících vě školních uniformách neřády nejvyššího kalibru. Už vím, v jakém typu filmů čerpají Tarantino s Rodriguezem inspiraci a naopak. Bylo to přehnané, absurdní a až neskutečně nedůvěryhodné, ale bylo to taky s přimhouřením oka zvrhle zábavné. A přehnaný anglický dabing tomu jen v dobrém smyslu přidal na chuti. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No ježiškunakřížku to jsem ale nečekal,že to bude taková srágora....Není to ani originální ani něják japkovsky úchylné ani dost japonsky krvavé ani dobře zahrané ani jakkoliv legrační...Triky jak z ochotnického divadelního spolku Horní Dolní,hudba na jedno brdo-jen jakýsi podkres aby to všechno nevyznělo do ticha....Hodně jsem se těšil na jízdu ve stylu Tokyo Gore Police a nebo aspoň chutnou parodii ale tohle se nevyrovná ani nejblbějším TGP momentům=Smůla=Za snahu nedám odpad i když jsem ztratil 96 minut života.........A nadruhou stranu jsem za to rád aspoň jsem se přesvědčil,že né všechno japonské je geniální... :) ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Iguchi chtěl natočit záměrně špatný shocker, ale už od počátku chrlí tupou srágoru z absolutně jiné dimenze filmové zábavy než akceptuji. Nechce se mi věřit, že tento nebetyčný shit bude v budoucnu cíleně vyhledávaným sběratelským kouskem trochu "jiných" diváku. Nemám nic proti pětimetrovým krvetryskům (spíše hektolitrům malinové limonády) z údu právě vražděného objektu, ale vadí mi, že ekipa japonských herců scénu za scénou tápala nad tím, co se právě po nich požaduje. O primitivnosti scénaře, který ještě navíc likviduje svým neumnělstvím sám režisér se nemá cenu bavit, ale to neni v tomto žánru rozhodujicí. Jednoznačným průserem jsou děsné digitální triky podrtrhnuté riadně protřepanou kamerou, která film shazuje ještě více (o jakési autenticitě nemůže být řeč). Zkrátka japonská teenka s težkým kulometem je těžce prozevlované explo, které nedoporučím ani omylem. Sáhněte raději po nějaké vkusné sračce od Tromy. 1/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama