Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý pár (Patrick Wilson a Kerry Washington) se právě nastěhoval do svého kalifornského domu snů. Záhy se však stává terčem souseda, který těžko snáší, že má každý z manželů jinou barvu pleti. Přísný osamělý otec (Samuel L. Jackson) pracuje jako losangeleský policista a zároveň si umínil, že se stane samozvaným strážcem pořádku v okolí. Jeho noční kontrolní procházky a až příliš zvědavé oči někomu přinášejí pocit bezpečí, ale mladé novomanžele stále více obtěžují. Proti trvalému narušování soukromí se dvojice nakonec začne bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Často si říkám, že náš dům je také na špatné adrese. Kdyby šlo tři štěkající monstra zvířecí a tři lidská společně s prdící dvanácet trojkou a dřevorubcem amatérem, co miluje nedělní rána se svou cirkulárkou, vměstnat do jednoho černocha, vzešel by z toho Samuel L. Jackson v celé své parádě. Možná by se k lepšímu nezměnilo nic, jen by nám určitě klesla spotřeba broků... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle dům je fakt na špatný adrese, a Samuel L. Jackson se chová jako největší sráč. Nic víc o tom filmu vědět nemusíte. Pokud se Vám zalíbí atmosféra už od začátku, vydržíte až do konce, jinak to asi sundáte jako druhá strana uživatelů, kvůli kterým má tento film tak nízké hodnocení. Dle mého názoru si to ale vůbec nezaslouží. ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý thriller s pomalejším tempem, ovšem s gradujícím závěrem. Samuel L. Jackson zde hraje staromilce milujícího disciplínu a pořádek, který si trošku libuje v xenofobii. Své nové sousedy psychicky týrá a postupem času přikládá čím dál víc pod kotel, až začnou umírat lidé. Lehký nadprůměr se skvělým Jacksonovým výkonem a neméně kvalitním Medunovým dabingem. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priemerny, o to vsak inteligentnejsi fryler o samozvanom strazcovi poriadku Samuelovi L. Jacksonovi /Pulp Fiction/, ktoreho maniere coraz horsie znasaju susedia. L. Jackson rozhodne vie hrat, pribeh ma co -to do reality a LaBute predviedol slusnu rezisersku pracu. Pochopitelne, hranice siveho priemeru film v ziadnom pripade neopusti. 69 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ten LaButí režisér mě překvapil svým pro mě nejlepším filmem. Thriller se z toho stává pomalu a nenápadně, napětí graduje, stejně jako potyčky mezi sousedy. Scénář obohacený o požár běsnící v okolí, nemá žádnou trhlinu a psychologie postav už v žádném filmu nebyla dlouho takhle propracovaná. Mám radost, že se po tragické Posedlosti a ještě tragičtějším Rituálu dokázal režisér takhle vzmužit... Patrick Wilson je celkem sympaťák, Kerry Washington jedna z nerozeznatelnejch hezkejch černošek a Samuel L., to už je klasika a tady zářil víc, než v jakémkoliv jeho filmu z poslední doby. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Abel (Samuel L Jackson) podlieva svoju škridlovú strechu, aby zabránil škodám spôsobeným lesným požiarom. Ako veľmi praktický majiteľ domu a dlhoročný policajt by určite mal vedieť, že je to zbytočné. Preto sa v týchto priestoroch používa škridlová krytina. (Arsenal83)

Reklama

Reklama