Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 1

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (202)

Han22 

všechny recenze uživatele

V dohánění restů jsem se rozhodl dojet i pár filmů, které by mohly být sci-fi z první dekády miliénia. Dragonball: Evoluce podle slavného anime seriálu ale se sci-fi nemá nic společného. Odehrává se v naší době a sleduje příběh rozšiřující se skupiny hrdinů, kteří se snaží najít 7 magických koulí, aby zastavili nepopsatelné zlo a je to šílené, ale opravdu šílené béčko. Těm 42% tady se vůbec nedivím, jenže... já se prostě skvěle bavil. Je tu trochu karate, trochu magie, všechny holky jsou krásné, efekty jsou béčkové ale povedené, nebere se to ani trochu vážně a Chow Yun Fat kouzelně přehrává. Vzpomněl jsem si na všechny ty karate filmy, co jsem kdysi žral, finále mi připomenulo Mortal Kombat a tak si trošku nadhodnotím a dám 4*. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ťažko obyčajnými slovami vyjadriť, aký je to blábol a ako veľmi je zápletka "cheesy". Lenže zároveň to v celej tej svojej úprimnej a na nič sa nehrajúcej mimóznosti tak akosi vnútorne funguje, takže mám podozrenie, že pre niektorých ľudí z toho bude dokonca GP. Záporák síce nestojí za nič, triky sú nanajvýš priemerné, ale súbojom sem-tam nechýba údernosť, hlavný hrdina je celkom sympaťák a Chow Yun-Fat tu predvádza svoje už tradičné "hrám v nehoráznej americkej vtákovine, tak budem aspoň prehrávať a afektovať, čo to dá". A Ernie Hudson tu hrá postavu menom Norris. Nie, nehanbím sa dať Dragonballu rovnaké hodnotenie ako Wolverinovi či Twilightu. ()

Reklama

pugs odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je neskutočne stupidný. Síce rok ešte neskončil, ale ja to už označím za najhorší film roku 2009! Digitálne efekty boli silno podpriemerné a herecké výkony a nesympatický herci, pri takomto filme si ani netreba priať, dodávajú filmu tú tzv. "céčkovosť". Už k tomu nebudem nič viac písať. NIKDY VIAC! 1/10 ()

dj-chrosto 

všechny recenze uživatele

Miestami celkom vtipne, Chi-Chi je fakt kus, no to je asi tak vsetko... jednoduchy dej, ktory sa dal od zaciatku predvidat, ziadna napadita myslienka, ktora by dodala tomuto filmu nejaky naboj... z trailerov som sa na tento film velmi tesil, no bol som sklamany... keby sme to ratali medzi beckove filmy, tak to skor, no davam 3*... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Já jsem plně spokojen. Očekávání nebyla vysoká, ale Dragonball svou hloupost schoval chytře pod deku ušitou z nadsázky a přepálenosti. Vychází se z anime, takže mě tato stylizace vyhovuje (stejně jako třeba u předrogovaného Speed Racera)... Btw: před pár dny jsem ve španělské televizi zahlédl, po spoustě let, Pokémony - cokoliv co má něco společného s anime musíme brát opravdu s velkou rezervou a "respektem". 60 % ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Režisér James Wong osobně požádal japonskou popovou zpěvačku Ayumi Hamasaki, jestli by mohla složit a zazpívat úvodní píseň. (HellFire)
  • Luis Arrieta natočil všechny své scény za jeden den. (HellFire)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama