Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad bych působil dojmem člověka, kterého při pečlivém pročítání Playboye nikdy neopustilo žádné sperma, ale pokud jsou k naleštěným kráskám přidány zvukové efekty v podobě hihňání a plácání nesmyslů, tak je výsledný efekt žalostný. Já jsem se zkrátka chtěl zasmát a pak nekompromisně ztrhat zdejší mizerné hodnocení, ale hodňoučký zajíček se svými zmatenými Zeťačkami mi k tomu moc příležitostí nenabídli. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se pobavil u této sexy komedie, která je zcela prostá oplzlých vulgarismů, ačkoliv pochází z produkční dílny Adama Sandlera. Anna Faris hraje dokonalou, dobrosrdečnou a lehce " vymaštěnou barbie" blondýnu, pro kterou je dokonalý vzhled nejdůležitější věcí na světě, alespoň do chvíle, kdy shodou okolností po odchodu z vily Playboye se dostane na upadající dívčí kolej sdružující spolek Zeta, jehož sedm nevzhledných členek trpí nedostatkem sebevědomí a o svůj vzhled vůbec nepečují. A tak milou Shelley alias Annu Faris čeká, v rámci záchrany spolku, nemožný úkol. Musí z těchto ošklivek udělat neodolatelné krásky, sehnat povinně ještě dalších 23 dívek, aby kolej nezavřeli a vyřešit si i problémy s láskou. Faris zde téměř v každé scéně má na sobě nějaké sexy "hadry" a pozadu nezůstává ani sedmička ošklivek, z kterých se v polovině vyloupnou "hezule", jako třeba Emma Stone, Kat Dennings, Katharine McPhee nebo dcera Bruce Willise, Rumer Willis. Záporné role si střihli Monet Mazur a Sarah Wrigt a trochu rušivě zde působila účast Colina Hankse coby nového nápadníka. To už se tak prostě stane, že mně tahle komedie nevysvětlitelně sedla a po celou dobu jsem se nad její upřímnou naivitou protkanou parodickými prvky (slavná scéna s Marylin Monroe nebo Forrest Gump byly opravdu dobré) příjemně bavil, a i když moralizování typu že "vzhled není tak důležitý jako to, co máte uvnitř" se přece jen nevyhnula, tak jsem byl překvapen i tím, že sexy komedie neznamená vždy hrubozrnná komedie. 90% ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina, to uznávám. Ale místy dost vtipné a když vidíte jak Anna Faris válí, tak si prostě nemůžete pomoci. Ta se pro takové komediální, parodické role narodila. Její zajíček je dokonalá nadsázka, kterou si musíte zamilovat. Zbytek už je horší a děj by potřeboval docela přepsat...ale i tak se na to hezky dívá. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Run, Forest, Run!:) Celkem originální námět zpracován úplně špatně. Chtělo by to lepšího scénáristu. Takhle jsem se asi jednou pousmála, zkrátka označení komedie je trochu vedle. K smíchu možná byla ta jednoduchá hloupá husička v hlavní roli (Anna Friel), ale i to se zdálo spíše k pláči. Milá "parodie"na Forresta Gumpa, jinak asi nic, co by mi na delší dobu utkvělo v hlavě. Anna Friel je strašně špatná herečka a celé to zachraňovala jen výborná Emma Stone, která i žumpu umí pozvednout na lepší úroveň. Pokud máte krapet "jednodušší"humor, určitě si na tom něco najdete, protože jediné, co je na tomhle snímku "chytré" je ponaučení o tom, že vzhled rozhodně není všechno. Někde v jiné dimenzi, kdybych měla ráda komerční popové cajdáky, růžovou a přála si být jako stádo ovcí (aneb zahoďme piercingy, když chci aby mě lidi měli rádi), tak bych asi byla nadšená... ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Jo, je mi jasný co si myslíte. Jak jsem tomu moh dát tři hvězdy? Já vim, že je to klasická americká blond nablblá komedie pro holky do šestnácti let. Ale mam svý důvody. Anna Faris sice už neni ta hezká Cindy ze Scary Movie, černou vyměnila za blond a věk je v ksichtě znát (ale na postavě ne, vrr :-) ), a ještě jí ve filmu ubrali pět let, ale do tý hlavní role mi nějak seděla. Z bandy vošklivek udělala krásný holky a zachránila jim barák. (Přiznám se, že tyhle americký "bratrstva" na univerzitě nějak nechápu, ale to je fuk). Je tam víc růžový barvy než bych měl vidět za rok a víc koček než v prvnim kole Miss. Ale asi právě kvůli těm spousta holkám jsem to vohodnotil takhle. Jsem chlap, tak mě nesuďte. A navíc-čas od času se na nějakou kravinu podívat dá. Odreagování je nutný. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama