Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro fekálníky, řiťopichy, ultra humusáky a jelita je tu humorný kousek Rande na jednu noc, který je nechutný stejně tak, jako vokurka ve sladkém nálevu. Celej film jsem si říkal, jak tahle šílenost mohla někoho napadnou. Po shlédnutí tohoto filmu je totiž krásně vidět, že pokud někdo chce natočit cool film o pařbě, tak to musí mít aspoň trochu styl. Tenhle film ho bohužel nemá. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vyrovnanou partnerku našel Cera ve dvaadvacetileté Kat Denningsové - i ona potěší přirozeností a tím, jak zvládá docela inteligentní dialogy, jež postupně vhání dva teenagery do zamilovaného objetí. Po večerech tráví čas po newyorských hudebních klubech. On se ještě nesebral z kopaček od školní coury, ona se ve vztazích plácá snad ještě víc. Oba hrdinové si šlechtí hudební vkus, rádi podléhají melancholickým kytarovkám a objevům klubové scény. Muzika je nutnou součástí jejich životů a bez ustání je provází na nočním putování po klubech. Vtiskuje mu tím jedinečnou atmosféru, zvláštně poetickou a mladistvou - a zároveň nostalgickou pro každého, komu už bylo víc než pětadvacet. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 65%***TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// PLUS: Michael Cera, příjemná Kat Dennings a určitě někoho potěší Aaron Yoo a Alexis Dziena, pěkná obálka k filmu, celkem fain hudba, můžete si ji oblíbit, určitě je i zajímavé, že se děj odehrává během jedné noci MÍNUS: jenže nejspíš i právě proto je to mnohdy vyplněno slabšími scénami a celkem zbytečnou dějovou linkou s kamarádkou hlavní představitelky, která se filmem propaří (i se svojí žvejkačkou) aniž by nějak zásadně ovlivnila děj, rovněž moje očekávání byla vyšší, nebo přesněji čekal jsem něco jiného./// Shrnutí: Film jehož děj je zajímavý a zároveň hodně klidný a možná právě proto dokáže vtáhnout do děje. Nemyslím si ovšem že se to bude zamlouvat každému./// PS: Kdo má dobrý vztah k hudbě a nebo je po rozchodu, ten si může přičíst navíc jednu hvězdičku. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu jsem odolával, abych byl poslední půlhodinu totálně naměkko. Tím, čím je Zach Braff pro omladinu kolem třiceti, tím je Michael Cera pro všechny kolem dvacítky - tichým, na povrchu zmateným, ale uvnitř citlivým klukem, co hledá... a vždycky nakonec najde. A ať už je to Juno nebo Norah, vždycky je to ten správný a stejně citlivý protějšek, který symbolizuje generační idol podobně postižených. Spousta krásných chvil a romantika až na půdu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někdo chodí jíst na stejný místo. Tak Caroline na stejných místech ráda zvrací." Tomu říkám indicie a když se k tomu přidá další v podobě ministranta bez spodního prádla, tak bych snad i já byl v hledání úspěšný. Jenže o hledání Caroline jde až ve třetí řadě. Alespoň pro mě. Ve druhé řadě je to romantika mezi Nicke a Norou a bezkonkurenčně vítězí hudba. Ta byla moc fajn. A stejně mě nakonec nejvíc zaujala potvora Tris se svým sexy tanečkem, při kterém bych zapomněl na to, že jsem slušně vychovaný, nechal bych zapracovat své nízké pudy a ač to obvykle nedělám, tak bych jí potom rychle ujel žlutým Yugem. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • V traileru je ukázána alternativní scéna z klubu, kdy se Nick a Norah poprvé políbí. Když příjde Tris a zeptá se odkud se znají, tak jí Nick odpoví, že mají stejného zubaře. Ve filmu na tuto otázku odpoví Norah. (Huntelaar)

Související novinky

Reklama

Reklama