Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpříjemnějších romantických komedií, co jsem v poslední době viděl. Chemie mezi Michaelem Cerou a Kate Dennings funguje perfektně a za zmínku stojí určitě skvělé vedlejší postavy ( věčně opilá Carolina nebo parta gayů). Osobně se mi Rande na jednu noc líbilo i více, než 500 dní se Summer, které jsem považoval za nejlepší romantický snímek v poslední době, které vyrazilo z amerických vod. P.S.: Soundtrack je perfektní! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohodová, nezávazná, trochu přeslazená lehká zábava. Nic víc, nic míň. 1) Pohoda z filmu crčí proudem. Večerní Manhattan, gay kapela, gay klub, Cera jako jediný heterosexuální kluk...fakt úsměvné...A ta pěkná hudba. A Yugo GV 1986 to jistí._____ 2) Potěšení poskytuje především 20letý Kanaďan Michael Sera (hlavní postava Nick), dnes už i producent, režisér, scénárista, skladatel a kytarista, dále pak 26letý Kanaďan Jay Baruchel (Tal, chce nahrávat), 29letý americký Korejec Aaron Yoo (gay kytarista Thom), 20letý Angličan Rafi Gavron (gay zpěvák Dev, miluje Letharia), 22letý Američan Jonathan B Wright (Lethario) či 25letý Zachary Booth (Gary)._____ 3) Cera: I like a woman to take control but they're hard to find. For example, when I go out to a restaurant I know every girl in there wants to come say hi and be sexually aggressive, but they're all so gripped by shyness that they don't even make a move. In some cases the shyness is so severe they won't even look at me. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Zatímco se většina jejich kolegů z ostatních teenagerovských komedií opájí primitivním humorem a návalem nechutností, Nick a Norah brázdí New York omšelým Yugem ve vyzrálé road movie, za níž by se nemusel stydět ani sám guru romantiky, velký Richard Curtis. Nick and Norah's Infinite Playlist je hnán kupředu neskutečnou chemií mezi Michaelem Cerou a Kat Dennings, množstvím milých detailů, nehloupých dialogů a... nočním New Yorkem, jehož genius loci dýchá z každého exteriéru. Podobně příjemné a svěží jako Juno a Charlie Bartlett! (WC žvýkačku ignoruji:) 90% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od spousty žánrových sourozenců, kde věci vážné, filosofické i lidské musíme namáhavě detekovat pod povrchem nebo si je přimalovat, tady se zračila na férovku křehkost oněch let, strach znovu se dávat všanc a koledovat si o další srdeční zlomeniny i touha najít do sebe zapadající zoubky. V euforii jedné noci, s únosnými vtípky i hudbou ... miloučké. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, ve které špetka toho rozumu nechybí. Souhlasím s tím, že je to úsměvný příběh; od začátku do konce. Mám v sobě takový spokojený pocit, zřejmě protože jsem se nemusela ušklíbat nad konecem - žádný cukrbliky se nekonají. Dobrý je koloběh žvejky (ta toho zažije) a navíc mi Nora a Caroline připomínaly mě a mojí kamarádku, takže jsem si o to užívala víc :-) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Nickovo (Michael Cera) auto je Yugo GV z roku 1986 vyrobené v Srbsku. (sWONDER)
  • Skupina 'Where's Fluffy?', jejíž utajený koncert hledají Nick a Norah v New Yorku, ve skutečnosti neexistuje. (FilmFan24)
  • Scéna na nádraží, kdy si opilá Carolina (Ari Graynor) vyptá sendvič s tuňákem, je celá improvizovaná. (Huntelaar)

Související novinky

Reklama

Reklama