Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reggie se chce rozvést s nevěrným manželem Charliem, ale než mu to stačí říct, najde vyklizený byt, vybrané konto a vzápětí se dozví, že policie našla manžela mrtvého. Pak se objeví tajemný Joshua a řekne jí, že ho její manžel připravil o 6 milionů dolarů a že je chce zpátky. Reggie o penězích nic neví, postupně ale zjišťuje, že Charlie vedl dvojí život. Před Joshuou ji zase varuje Bartholomew, údajně zástupce amerického velvyslanectví. Tvrdí, že mrtvý manžel byl ve skutečnosti americký agent a že pracoval na nějaké přísně tajné operaci. Kolem Reggie se rojí podivní lidé, jeden tvrdí to, jiný ono a Reggie už neví, čemu může věřit a kdo lže. Jediný, kdo je snad na její straně, je Joshua... (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film s největším množstvím zvratů za vteřinu. Tohle opravdu byla síla, prakticky jsem rezignoval na logické úvahy, kdo je kdo a kdo s kým a o co má zájem. Chování postav úplně mimo mísu. Wahlbergův pravděpodobně nejslabší snímek. Tohle že natočil ten Demme který má na svědomí Mlčení jehňátek a Philadelphii? ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Film bych spíš zařadil do škatulky ,,romantický thriller''.Jinak jde o sláninu první třídy s docela slušným hereckým obsazením,které ale moc nemělo co hrát.Z rádobyšokujícího rozuzlení vyjde pak pěkná hloupost a vlastně všichni,ať už do té chvíle kladní nebo záporní,jsou nakonec nesmírní klaďasové,potřesou si rukama a maj se asi i rádi 8D! ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se člověk řídí jenom tvůrcem na obalu. No napadlo by někoho, že Jonathan Demme natočí takovou kravinu ? Naprosto nezvládnutý film s "cvičením" kameramana, ze kterýho se točí hlava. A to měl slušnou scénářovou předlohu a k ruce docela dobrý herce. Ještě že to nemohly vidět "jehňátka", ty by brečely :) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Takýto film vás príjemne zabaví, svojou infantilnosťou, niektorými ťahmi hlavných hrdinov a pár naozaj dobrými vtipmi.Film pôsobí o to komickejšie, že má neuveriteľný soundtrack. Číro Francúzsky a veľmi dobrý. U takéhoto B-čkového filmu by som čakala to, že si soundtrack ani nevšimnem. Celkovo to bolo zaujímavo strávených 100min. Film je čistý priemer 50% Herecké výkony sú no, zaujímavé. Taký Tim Robins je úžasný ale ostatní sú veľmi nevýrazní. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl před mnoha lety; před časem jsem ho tak nějak po paměti ocenil na čsfd dvěma kousky a dnes jsem si dal reprízu, abych své hodnocení zrevidoval. Ani za použití nejnovějších archeologických metod (získaných intenzivním studiem wikipedie) jsem v té hromadě teplého střevního produktu nedokázal najít jednu, natož dvě hvězdičky. Tady bylo špatně snad úplně všechno- mizernými hereckými výkony počínaje a podobně kvalitní režií konče. Zvláštní zmínku si zaslouží dialogy; tak příšerné a logiku postrádající žvásty aby jeden pohledal. Dlouho jsem přemýšlel nad tím, co bych mohl na snímku pochválit, ale obávám se, že jedinou zvládnutou záležitostí tady byl český dabing. Bez legrace; v původním znění bych to nedal (zkusil jsem), ten dabing to fakt zachraňoval. Je to jako název jedné skladby od Metallicy: Sad but True. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Peter Stone (scénárista původní Šarády) byl zásadně proti natočení remaku; kvůli tomu se musela nakonec hlavní mužská postava přejmenovat na Joshuu Peterse. Peter Stone si zároveň vymínil, že se (jako původní autor námětu) neobjeví v titulcích. (Rodriguez)

Reklama

Reklama