Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Marlo, už zas?!" Naporcovat, zabalit a vyhodit. Klasický příběh křivdy a pomsty ovšem v humorné rovině. Proč není u žánru komedie? Dvě mladé slepice prodávají Bible. Prodávají je v místech, kde Bůh momentálně není, a k tomu se chovají tak, že zaslouží zaříznout. Lehké sado/maso plné nahoty (i když ne každá ňadra za to stojí) a sem tam nějakého cákance je doprovázeno skvělou muzikou, která si zaslouží velkou hvězdu (i když máte pocit, že jste to všechno už slyšeli, ale k obrazu sedne jak zadek na hrnec). Jak se nakonec ukáže, tvrďák Lobo má nejradši anál, a zdravotní sestřička mu ho proto ráda poskytne. Za něj a za konec určitě hvězdy dvě. Jistě, mohlo to být drsnější, občas se tempo nepříjemně zpomalí, ale celkově hezké. Vidím to na slušivé 4*... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě holky měly bobra a nebály se ho použít se po špinavém americkém středozápadě potulovala spousta vymaštěných, zhulených hippie úchylů, kterým nebyl žádný otvor cizí a mrzačení, vražda a nekrofílie bylo jejich druhé přirození. Neotřele zfilmovaná česká lidová píseň o Káče a Divokém kocourovi (Chci tantiemy za geniální nápovědu pro český překlad!). PS: A ještě bych chtěl osahat Tvé skálopevné trojky, Kiddo! ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten sedmdesátkový look mi seděl a stejně tak mě bavily pokleslé výkony všech zúčastněných, ale k danému formátu bych čekal mnohem víc krve a dalších chuťovek. tvůrci se to sice snažili kompenzovat kozama ve všech jejich podobách, ale to tady moc nefungovalo. Za výraznější pozornost tak stojí až dejme tomu posledních deset minut a to je málo. 30% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama