Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do domu mladé rodiny jednoho večera vtrhne zločin zosobněný násilníkem a zlodějem v jedné osobě. Manžel na zlosyna při obraně svých blízkých sám zaútočí a zabije ho. Je obviněn a usvědčen z neúmyslného zabití a odsouzen ke třem rokům ve vězení s maximální ostrahou. Růžovou budoucnost nadějného mladého muže tak najednou vystřídá prostředí mezi zločinci nejhrubšího zrna, kde přestává platit standardní morálka a pro přežití se musí začít řídit zákony džungle, ve které se ocitl. (Nogard)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (508)

oje 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené a silné drama, kterému nemohu snad nic vytknout. Jednoduchý příběh, ale ve skvělém podání ukazuje, jak lehce se může život zvrátit. Strhující režie nenechala můj tep klesnout ani na minutu a nechala mě protrpět si společně s Dorffem. Skrze hlavního hrdinu poznáme, jak funguje vězeňská politika se zvrácenými pravidly bez citu a co může z člověka udělat pobyt za mřížemi. Chtě nechtě tu spořádaný hrdina zabředává hloubš a hloubš do hrůz kriminálu. Realistické a působivé zpracování příběhu, doplněno o další zajímavé postavy a jejich trápení, dává ve výsledku skvělý zážitek. Autentickou alternativou o životě za mřížemi je vydařená Cela 211. Alternativa: Celda 211, Animal Factory, Prophète, R, Lockdown, In Hell, Lock Up. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Parádní drama z novodobého vězeňského prostředí. Neočekával jsem, že to bude až tak dobré. Od vstupu Vala Kilmera(kterého jsem fakt nepoznal, myslel jsem, že je to Jeff:) - hrál uplně bezchybně - se film pořádně roztočí, zamotá ale tím spravným směrem. Buď se k nim přidáte nebo jste v tom sami! Bitky na dvoře jsou fakt dobré. Milé překvapení. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

filmov o base a z väzenského prostredia existuje naozaj veľa, no stále vznikajú nové, filmárov láka a priťahuje toto exotické územie, kde platia úplne iné pravidlá, než v bežnom svete za väzenskými múrmi, je lákavé to objavovanie limitov mužského ega, objavovanie vnútornej sily, hrubosti, násilia... veľmi zaujímavé je to balansovanie na hrane dobra a zla a zisťovanie, kto je dobrý, kto zlý, kto na akej strane stojí... tento film nepatrí spomedzi filmov o base a z basy k tým najlepším, no rozhodne nie je zlý; jednoduchý, rázny, jasný... no aj tak najväčším plusom, kladom, najväčšou devízou je tu na nespoznanie zmenený val kilmer, ktorý s pribúdajúcimi rokmi (kilami) naberá na vážnosti a začína sa profilovať po svojej transformácii na zaujímavého charakterového predstaviteľa vedľajších postáv - tuto je naozaj skvelý, vizuálne, herecky, dobre napísaná postava, ktorú si pán kilmer patrične vychutnáva; ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slušný drama o tom, jak máte smůlu a vězení vás pošle do ještě větších sraček, téměř bez šance se z nich nějak vyhrabat. Respekt za přesvědčivý vychytání vězeňských poměrů a taky Valu Kilmerovi - fakt bych ho nepoznal, hraje zarostlýho zabáslýho fotráka a je o 200% drsnější než kdy jindy (shodou okolností jsem ho chvíli předtim viděl jako copatýho buzoše v HEAT...). ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma a opravdu surové vězenské prostředí. Takové podmínky by měli zavést v českých věznicích, aby kriminálníci věděli, že je čeká něco jiného než televize, válení se na posteli, čtení knížek a luštění křížovek. Pokud budou v ČR věznice na stejné úrovni jako hotely, tak se tam budou vrahové pořád rádi vracet. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Val Kilmer strávil několik hodin denně v maskérně kvůli bezpočtu falešných tetování na hrudi, rukách a zádech. (c.tucker)
  • V jednom momente filmu John (Val Kilmer) spomína svoju dcéru. Hovorí, že teraz bude mať 27 rokov. Podľa jeho tetovania na jej ruke by však jej aktuálny vek bol 22 alebo 23 rokov. (Arsenal83)

Související novinky

The Rock zůstane akční

The Rock zůstane akční

25.03.2011

Faster byl všechno možné, jen ne akční nářez, v jaký jsme doufali. Mnohem větší porci adrenalinu slibuje Rychlá a zběsilá pětka, a ani poté se Dwayne Johnson k rodinným taškařicím nevrátí (tedy,… (více)

Reklama

Reklama