Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ryana mám opravdu moc rád a v žádném filmu mě jako herec nezklamal a tohle není vyjímka. Tohle je v podstatě dobrý film s velice zábavnou prostřední části, kdy Frank po zjištění jisté věci kašle na své zásady a začne se bavit a skvěle baví i diváka. Bohužel začátek je nevýrazný s pomalým rozjezdem a konec až moc velká romantika. Ryanův herecký um je ale skvělý! FIGHT MORE! DRINK MORE! TRACY MORE! :-) ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která ovšem v polovině nabere takové obrátky, že to hlava nebere. Ryan je klasicky skvělý (scéna na útesu), jinak je to ale průměrná nízkorozpočtová komedie, která nijak neoslní a po pár dnech si nevzpomenete. Škoda toho konce, protože tam už je toho sentimentu až moc, jinak jsme se bavili opravdu slušně. "Sebevraždu? VRAŽDU! Já tu páchám vraždu, ty idiote!" ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si chtěl pustit chvíli před státnicemi v naději, že se příjemnou formou ještě trochu naučím. Trochu mě zklamalo, že ne:). Film sice podstatu teorie chaosu v posledních minutách nastíní, ale to je tak vše a celý se točí kolem nešťastných náhod a jedné velké lásky, do toho trochu kvalitního vtipu. A já můžu říct, že jsem udělal dobře, že jsem si to pustil až dnes, ale je to opravdu krásný film. ... Co je to? Tvá dcera. Takhle brzo nemám dceru, ať je to cokoliv zabij to. ... Co chcete lovit? Kachnu. Kachnu? Ano, obrovskou kachnu. Používáte maskování? Ne, rád bych to vyřešil tváří v tvář. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Příběhů o tom, jak někomu změní obyčejných pár minut život, je jako máku. Ne v každém ale hraje Ryan Reynolds, který utáhne prostě všechno a ještě s humorným nadhledem. Emily moc nemusím, ale vždy si odehraje své a Townsend hraje průměr (což je pro něj vlastně životní výkon:-). Nečekejte žádnou smršť nápadů či novot, ale všeho je akorát, má to svěží feeeling, dobré tempo a příjemný soundtrack. Slovy klasika; "není nad starý dobrý příběh o lásce" ...75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama