Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu mě bavila, protože přivedla spoustu chaosu do praxe. Film navíc přináší i poučení, že pokud si dva a více lidí mezi sebou dostatečně nevydiskutují sporné situace, může to vést až ke koupi brokovnice a pak se už diskutuje velmi obtížně, pokud se vůbec diskutuje. Nenudil jsem se, netrpěl jsem a slušně jsem se bavil. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné spracovanie tragicky ladenej zápletky, veľmi zosúladený hybrid medzi komédiou a drámou. Aj keď je vo filme spústa vtipných momentov a situácií, myslím si, že film je skôr dráma o hľadaní a usporiadaní životných priorít muža, ktorého život bol do určitého momentu usporiadaný presne podľa tabuliek, šablón a plánov, náhle však zistí, že to preňho asi nebude východiskový postoj k životu. Žiadnu tragédiu, či syrový a surový príbeh však nečakajte, ide skôr o taký neformálny, ľahší pohľad na základné a zásadné veci životného pohľadu a postoja. Zápletka je skutočnou raritou v dnešnom svete filmov. Možno občas zablúdi aj smerom ku klišé, ale len to v oblasti dialógov. Dej bol neskutočne originálny a presvedčivo reálny, a nikdy neskončil v slepej uličke, a verte mi, že príležitostí, kedy tvorcovia mohli ľahko skĺznuť do neskutočnej frašky, bolo požehnane. Nenásilne pôsobí aj komediálna stránka filmu, ktorá mi opäť dovolila zaspomínať na staré dobré časy tohto žánru. Spanilý herecký výkon (opäť) predvádza Ryan Reynolds a ostatní herci sa popri ňom taktiež nestratili. 85%. ()

Reklama

zlabus 

všechny recenze uživatele

Sympatický příklad toho, že když se umě pracuje s klišé, tak to může fungovat a důkaz toho, že Ryan Reynolds by se měl držet toho, co mu jde a ne vymetat béčkové blockbustery (R.I.P.D., Green Lantern atp.). Jinak souhlas s tím, že po hodině tomu skutečně zlehka dojde dech, ale i tak se v rámci žánru a US projekce jedna o velice sympatickou záležitost. Víc takových filmů. 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Situácia na začiatku a konci filmu je podľa mňa úplne zbytočná. Reynolds je tam akože o 15-20 rokov starší, podobne aj Emily Mortimer, no nejako to na nich nie je vidieť. Ak by sa vystrihlo prvých a posledných 5 minút filmu, vôbec by to neublížilo a nechýbalo. Inak je to ale vkusný snímok s vtipnými situáciami, predovšetkým tie s kartičkami stáli za to. Reynolds tu herecky prevyšuje všetkých. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která ovšem v polovině nabere takové obrátky, že to hlava nebere. Ryan je klasicky skvělý (scéna na útesu), jinak je to ale průměrná nízkorozpočtová komedie, která nijak neoslní a po pár dnech si nevzpomenete. Škoda toho konce, protože tam už je toho sentimentu až moc, jinak jsme se bavili opravdu slušně. "Sebevraždu? VRAŽDU! Já tu páchám vraždu, ty idiote!" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama