Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Tomu Adkinsovi je svěřen případ hrůzného nálezu v podobě kostry malého chlapce ve velké truhle. Tento případ v Tomovi a jeho manželce probudí starou ránu, neboť jejich vlastní syn byl před osmi lety unesen a jemu se nikdy nepodařilo usvědčit hlavního podezřelého. Tom se pouští do pátrání zločinu, jenž sahá daleko do minulosti a odkrývá se mu tak tragický příběh Matthew Wakefielda, otce tří synů, o jednoho z nichž přišel za podobných okolností jako Tom. (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

misterz 

všechny recenze uživatele

Atmosferický, dojímavý krimi príbeh o dvoch nešťastných otcoch a ich dvoch synoch. Dej vás chytí za srdce už na začiatku a celú dobu nepustí. Skladá sa z dvoch dejových liniek, ktoré sa odohrávajú v dvoch časoch a kde spoločným prienikom je priestor, kde obaja otcovia prišli o synov. Miestami to pripomínalo seriál Odložený prípad alebo Kosti, ale toto bolo osobnejšie, atmosferickejšie a preto ma tento snímok zasiahol viac. Netreba opomenúť skvelé herecké výkony oboch otcov, pomerne neznámi herci, ale svoju prácu odviedli na jednotku. Chybou možno je, že sa so skvelého námetu a spracovania nevyťažilo viac. Stačilo sa so scenárom trocha viac vyhrať, spraviť ho zaujímavejším a ešte viac zatlačiť na emócie diváka. Ale aj tak som spokojný, rozhodne som dostal viac ako som čakal. 80/100 ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*ZLODEJ NAJCENNEJŠÍCH POKLADOV* Výborne navodená atmosféra tajomstva hneď od začiatku - a nenechá vás vydýchnuť až do konca. Film plynie pomaly, no nenudí (akurát niekde v strede akoby sa nevedel vymotať z jedného miesta). Vo filme nie je nič isté: skutočný charakter niektorých postáv sa mení a netušíme (ale dúfame), či stratený syn je stále nažive. Nádherná hudba ladí s celkovým charakterom filmu; je smutná, emotívna a znásobuje celkový pocit zúfalstva nesúceho sa filmom. V malej ale podstatnej úlohe sa tu objavuje aj James Van Der Beek, ktorého poznáte ako hlavného hrdinu zo seriálu Dawsonov svet. Verdikt v 1 vete: Veľmi smutný film o beznádeji a pátraní po stratenom synovi a neočakávanej pravde. 18.08.2010 ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Velmi smutne, realne, drama presne na pochmurne sobotne odpoludnie. Strate vlastneho dietata sa nevyrovna ziadna ina bolest a dvaja hlavni hrdinovia tohto filmu o tom vedia svoje. Film sprevadza krasna, smutna hudba, ktora vyborne dokresluje celu atmosferu filmu. Pre mna rozhodne taky maly-velky snimok, ktory sa oplati vidiet. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dlouhá léta jsem snil o chvíli, kdy konečně najdu svého syna. A až se tak stane…..sám nevím co bude potom..... Dva příběhy, střídající současnost a minulost, dva muži a dva ztracení chlapci. Smutné, ale filmařsky velice citlivě zvládnuté téma o ztrátě, která je navždy poznamenala, přesto, že jim v životě zůstalo ještě mnoho dobrého. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět hezky natočený smutný film. 2.) Přesvědčím se, že nevázaný sex je nebezpečný. 3.) Nejsem si jistý, jestli je lepší pohled na trápící se muže, nebo na Rozzlobený muže.com . PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stačí jen nepatrná chvilka, kdy si tatínkův Junior musí skočit na malou nebo pumpařovu starou a může to znamenat ztrátu těch nejbližších.. Nejen tím kostlivcem ve skříni (teda vlastně bedně) to připomíná epizodu Cold Case, byť se silným dosahem do přítomnosti a dobře vykreslenou tenzí mezi rodiči, co přišli o dítě. Dají se tomu vytknout nepovedené masky, ale stejně tak je potřeba vyzdvihnout dávkování sentimentu a smysl pro detail (v teplácích na běhání k nálezu těla, několikeré vyzvánění telefonu, než jej někdo vezme). Apropo, americké maloměsto, mizející děti, červený balónek - pro Jessicu Chastain To bylo znamení jak od Shyamalana.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Meno hlavnej postavy, Tom Adkins (Jon Hamm), malo pôvodne znieť Jack McCadden. (MikaelSVK)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama