Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHLAPI VZALI VZOREK Z FILTRU A NAŠLI TEN STEJNEJ 99,1% PERNÍK, TAKŽE BACHA, MÁME TADY NOVÝHO HRÁČE...“   … a tak se z učitele a nositele Nobelovy ceny (za chemii) umělec ve vaření (perníku) stal… Tak v první sérii nejde ani tak o drogy jako o raka. A taky o dokonalým využití znalostí. Poslední díl celkem naláká na to, jak to bude dál. Určo půjdu, ale očekávám svižnější dějový zvraty.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jestli se k perníkovýmu tátovi hodí perníková víla. 2.) Chcu u parchantů vzbudit zájem o chemii. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.                PŘÍBĚH ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá sezóna má pomerne svižný dej a veľmi zaujímavé príbehové zápletky. Do toho množstvo výrazných a poriadne uletených postáv. Každá akcia nejakej postavy vyvoláva zákonitú reakciu, čím sa stáva príbeh ešte pútavejším. Dej je zasadený do pre mňa mimoriadne zaujímavého prostredia, amerického predmestia. Takže napriek miernym výhradám spokojnosť. Naviac majú epizódy len 45 minút, čo je veľmi príjemné. Som si istý, že v ďalších sériach sa to ešte rozbehne úplne iným tempom. 75 %!! ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chemistry is the study of change." ___________ Málokterý seriál má takový bravurně našlapaný rozjezd. Proto nechápu, proč má 1. série tak "nízký" hodnocení. Vždyť zde Walt s Jessem díky kyselině fluorovodíkové rozpouští lidi na kaši, škrtí je zámkem na kolo, a vyhazují díky rtuti bejváky místních drogových bossů do povětří! Už jen za tu nostalgii nemůžu hodnotit jinak než 10 slipů z 10 protože vždycky si s radostí při slově badass vybavím Walta a jeho ikonický bílý slipy. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem no teda tento velehlasný seriál o ktorom som počul chválospevy ako "najlepší seriál na svete", množstvo ocenení a bla bla bla ma po prvej sérii absolútne neuchvátil. Celé je to ako keby rodinná drama s prímesou nejakého rozhodnutia sa hlavnej postavy že zo slušného života si zrazu zrobí "crack house". Ide do toho po hlave a bez najmenšieho tušenia ako sa vo svete zločinu chodí mu to ide až náramne dobre. Jeho motivácia k tomu je síce pomerne rozťahane vysvetlená ale pre mňa stále dosť vlažná. Skyler (manželka Mr. Whitea) je asi najotravnejšou postavou akú som videl za posledný čas a vždy keď sa objavila na obrazovke mal som chuť to pretočiť do ďalšej scény. Dávam tomu šancu že sa to rozhýbe a verím tomu no 1. séria (ktorá je zvyčajne u seriálov najlepšia) v tomto prípade dopadla v mojich očiach katastrofálne. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to první série, takže to není tak moc rozjetý, ale je to výborně napsaný. Scénář nemá zkrátka chybu. Lidé se chovají reálně. Herci super, Aaron Paul a jeho Jesse je za moc " hey yo!". A samozřejmě Walter White v podání Bryana Cranstona je výborný, jeho proměna je viditelná. Jsem zvědavý co bude dál. Zatím spokojenost. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (44)

  • Když Walt (Bryan Cranston) během pokeru blafuje, aby nad Hankem (Dean Norris) vyhrál, předznamenává to, jak dobře umí Walt lhát a jak Hank po celou dobu seriálu nedokázal Walta podezírat. (KGBelik)
  • Ali MacGraw natočila epizodní roli, ale z finálního sestřihu byla vystřižena. (KGBelik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno