Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, první řada ještě hledá svoji tvář, chybí typické dlouhé, zdánlivě banální, scény. Nicméně příběh zneuznaného vědce, který se kvůli zdravotním potížím rozhodne vydělat peníze pro rodinu za hranou zákona, přičemž nemá představu, co se za hranou zákona odehrává a jaké charaktery se tam vyskytují, ano to je něco svěžího a hlavně, velmi dobře vytěženo. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rewatch 2022: Tak jsem si asi po sedmi letech chtěl připomenout, že to fakt je nejlepší seriál všech dob, a hned po první sérii je jasný, že to tak doopravdy pořád je. Absolutně nechápu, jak tu můžou někteří lidé psát něco o pomalejším rozjezdu, ten první díl za necelou hodinu dokonale představí hlavní postavy a ústřední premisu, a Walt s Jessiem se hned stihnou dostat do pořádných problémů, aniž by to kdykoli působilo uspěchaně. Dokonalost. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHLAPI VZALI VZOREK Z FILTRU A NAŠLI TEN STEJNEJ 99,1% PERNÍK, TAKŽE BACHA, MÁME TADY NOVÝHO HRÁČE...“   … a tak se z učitele a nositele Nobelovy ceny (za chemii) umělec ve vaření (perníku) stal… Tak v první sérii nejde ani tak o drogy jako o raka. A taky o dokonalým využití znalostí. Poslední díl celkem naláká na to, jak to bude dál. Určo půjdu, ale očekávám svižnější dějový zvraty.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jestli se k perníkovýmu tátovi hodí perníková víla. 2.) Chcu u parchantů vzbudit zájem o chemii. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.                PŘÍBĚH ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chemistry is the study of change." ___________ Málokterý seriál má takový bravurně našlapaný rozjezd. Proto nechápu, proč má 1. série tak "nízký" hodnocení. Vždyť zde Walt s Jessem díky kyselině fluorovodíkové rozpouští lidi na kaši, škrtí je zámkem na kolo, a vyhazují díky rtuti bejváky místních drogových bossů do povětří! Už jen za tu nostalgii nemůžu hodnotit jinak než 10 slipů z 10 protože vždycky si s radostí při slově badass vybavím Walta a jeho ikonický bílý slipy. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to první série, takže to není tak moc rozjetý, ale je to výborně napsaný. Scénář nemá zkrátka chybu. Lidé se chovají reálně. Herci super, Aaron Paul a jeho Jesse je za moc " hey yo!". A samozřejmě Walter White v podání Bryana Cranstona je výborný, jeho proměna je viditelná. Jsem zvědavý co bude dál. Zatím spokojenost. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (44)

  • Název epizody je odkazem na citát z filmu Fargo (1996). (G....)
  • Ali MacGraw natočila epizodní roli, ale z finálního sestřihu byla vystřižena. (KGBelik)
  • Na stěně Waltova domu visí pamětní deska, na které je napsáno, že v roce 1985 provedl výzkum v oblasti protonové radiografie, za který někdo získal Nobelovu cenu. Vítězi Nobelovy ceny za chemii v roce 1985 se stali Jerome Karle a Herbert A. Hauptman za úspěchy v rozvoji přímých metod určování krystalových struktur. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno