Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 3

(série)
USA, 2010, 10 h 11 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Christopher Cousins, Jonathan Banks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V předchozí řadě skončil Walter White dost nejistě. Ale pro dobro svojí rodiny dál tajně vaří perník. (Netflix)

Recenze (52)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Walta, který by dřív neublížil ani té mouše v epizodě Fly, se stal manipulativní grázl, který má své velkolepé plány propočítané do posledního milimetru, jeho hlavní zbraní je jeho pouhá inteligence, a s ostatními si hraje jako na šachovnici s tichým úsměvem. Za mě perfektní build-up pro nadcházející dvě řady. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono je to veľmi dobre rozbehnuté. Postavy sa dostávajú do komplikovanejších problémov a zároveň ukazujú silnejšie aspekty ľudskosti. Vzťah medzi Jessem a Walterom je v tomto prípade veľmi kolísavý ale má v sebe všetky prvky mentor- žiak. Koniec a posledné dva dieli krásne vypointované. Vedľajšie postavičky zastávajú silnejšie postavenie a každý nový nepriateľ a prekážka je vďaka scenáristickému majstrovstvu logicky podaná a zmotivovaná. Jedna z tých sérií, ktoré nepoľavujú ani na sekundu. Ukazujú silné charaktery a zároveň sú plné zábavnosti, akcie a drámy. Jeden z najlepších seriálov. 3. séria - 90%. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už se seriál s počtem epizod naplno sžil a nenajde se jediné místečko, které by nebylo adekvátně využito. Nakoukávání a odhalování minulosti ještě víc prohlubuje příběh, který se stále krásně rozvíjí a může si dovolit na i chvíli zvolnit, a stejně zůstane poutavým, podobně jako osobnost Waltera Whitea. Více prostoru pro Saula mě potěšilo. (Netflix) ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série za 3 hvězdy, více se řeší rodinné záležitosti, přičemž nejzajímavější je vývoj u nenáviděné Skyler, které se celý život hroutí pod rukama a obrací proti ní. Přesto je prvních několik epizod až příliš rozvláčných. Nicméně od setkání Hanka s mexickými bratránky sledujeme prozatím nejlepší pasáž seriálu, prim pak hraje především Jesse, u kterého se naplno projeví odpor ke zneužívání dětí, který byl naznačen už v předchozí sérii. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prepojenosť so staršími epizódami udiví, dramatický dej pohltí, seriál jednoducho každou ďalšou časťou posúval svoju kvalitatívnu látku vyššie a vyššie. Plný počet bez mihnutia oka, ak je nejaký súčasný seriál, ktorý by som mal hocktorému svojmu známemu odporúčiť, prvou možnosťou by jednoznačne bol Breaking Bad. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (13)

  • Prádelna, která je zástěrkou pro podzemní laboratoř pro vaření pervitinu, je skutečná a lidé obsluhující stroje jsou místní zaměstnanci. Nicméně když Gus (Giancarlo Esposito) a Walt (Bryan Cranston) sestupují do podzemí, herci pouze předstírají, že jdou po schodech. (HellFire)
  • Epizóda je venovaná Shari Rhodes, ktorá koncom roka 2009 prehrala boj s rakovinou prsníka. Shari Rhodes pracovala na seriáli v oddelení castingu a v tejto epizóde sa mihne v roli ženy na invalidnom vozíku pred supermarketom. (koba)
  • Když mexický drogový dealer píše štětcem na želvu, tak je vidět, že herec štětcem pouze mává ve vzduchu. (Dalfor)

Reklama

Reklama