Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 2
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

Gryphon

sleduj dál 5.serii a vše pochopíš. Tohle je jeden ze zásadních momentů, který určí, jak se bude dál situace v 5. serii vyvíjet :)

x_silver

x_silver (hodnocení, recenze)

CIAO. Hele, kdo mi poradí v jakém díle nastala situace, kde Saul ležel na podlaze u sebe v kanceláři, přišel k němu Mike a ptal se ho, kde je Walt a Jessei, načež mu Saul odpověděl něco ve smyslu: "To ti říct nemůžu, protože jinak bych nemohl žít sám se sebou..." Díky

na příspěvěk reagoval RedAK

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

To jste věděli, že BB se v Bulharsku jmenuje "V botách Satana?" Vůbec nechápu, jak na to přišli..

El-Barto

El-Barto (hodnocení, recenze)

jerry12

Jen jsem ocenil kvalitní hereckej výkon, za kterej má ty ceny. O tom jak byla její postava sympatická a oblíbená nemá smysl se znovu bavit.

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

El-Barto

Jedna věc je, jestli si zasloužila Emmy za herecký výkon, druhá, nakolik byla sympatická. Já jí třeba taky neměl rád, vůbec, dokonce mě vyloženě srala, jako murthagse, ale s tím, že získala Emmy, naprosto souhlasím, protože výkon podala nadlidský. To jsou dvě různé věci, neznamená, že nesympatie jdou ruku v ruce s tím, že nelze objektivně uznat herecké kvality. Jako Bogs v Shawshanku, taky ho nesnášíte a přitom zahrál oscarově...

na příspěvěk reagoval El-Barto

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Skyler - nejotravnější manželka a herečka v tomto filmů :) Myslím, že by si možná zasloužila i nějaká ta cenička. Já ji tak nenávidím :) stejně jako ten jejich blbej syn a přifouklýho strejda Hanka. Vlastně na konci filmů mě napadlo jednu otázku, mám vůbec někoho rád?

na příspěvěk reagoval dragon94, El-Barto, KevSpa

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Sharlay

Teda já myslím, že má celou řadu kladných vlastností. Je to dobrá a milující máma a manželka, která vždycky klade dobro rodiny před svoje vlastní (jako když už třeba ví, co je Walt zač, a než aby zlomila srdce Walteru Juniorovi pravdou o jeho otci, je před ním za tu svini, která ho donutí vracet auto, i když jí Flynn kvůli tomu očividně a dlouhodobě nesnáší). Věci, který jsou Skyler opakovaně vyčítaný (vyspání s Tedem například, nebo když Tedovi dala ty peníze) jsou reakce na (většinu času otřesný a opovrženíhodný) akce Waltera, a jsou naprosto pochopitelný.

Sharlay

Sharlay (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

No a co ti fanoušci Skyler považují za její nejkladnější vlastnosti nebo rozhodnutí? Upřímně si myslím, že je to docela fajn ženská, ale některý z věcí, kterých se dopustila byly opravdu brutální podpásovky, které mi přišly celkem dost neomluvitelné...

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Narcis

Fanklub Skyler vůbec není malej, na stejný téma jsem diskutoval i na imdb, a lidí, co rádi Skyler, tam napsala celá řada, dovolil bych si i tvrdit, že většina tamějších diskutujících. Problém je jaksi v tom, že odpůrci jsou hlasitější. Pokud ti někdo přijde oukej, tak necejtíš potřebu napsat "jo, tahle postava je docela fajn" nebo "tahle postava mi nevadí", viď.

na příspěvěk reagoval Sharlay

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

OK- jsem fakt rad, ze klub priznivcu Skyler, neni tak malej -- jinak mi tu tedka uznali zajimavost, ze priznivcem BB je Anthony Hopkins a ze psal Walterovi pochvalnej e-mail, tak si ho dyztak vygooglete ... to pisu jen tak pro ty, co o tomto nevi

na příspěvěk reagoval Tom Riddle, Camulator

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Narcis

Nějaký cca půlrok zpátky jsem se tu pokoušel vést diskuzi na téma Skyler, jelikož jsem tehdy čerstvě seriál dokoukal bez znalosti jakýchkoli spoilerů a názorů kohokoliv na seriál. Po dokoukání jsem s překvapením zjistil, jak je Skyler nenáviděná (což můj pozitivní vztah k její postavě jedině prohloubilo). Když zalistuješ zpátky na stranu 75 a dál, tak tam je pár názorů různých lidí, a tuším, že nejsem jediný, kdo Skyler rád (byť odpůrců je tam podstatně víc)

na příspěvěk reagoval Narcis

Krysopras

Krysopras (hodnocení, recenze)

Jj, třeba to, že je BB nejlepší seriál, je fakt strašné moudro. To je přece jasné.

Elanornegra

Elanornegra (hodnocení, recenze)

KevSpa

:D zle si ma pochopila, len som chcel naznacit, napr. aj tebe, ze na ludi, typu Krysopras, ktorí si myslia, ze ich nazor. ktory samozrejme mozu mat, je spravny alebo este lepsie, objektivny :D sa budu sa o tom hadat s hocikym, i s prezidentom :D.... proste do buducna na nich nereagovat, a to viac casu mas, pre seba :) PS: Mad Men ma dostal ;)

na příspěvěk reagoval KevSpa

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama