Reklama

Reklama

Max vedie usporiadaný život s Alice a ich synom Theom, až kým Alice nehrozí smrť pri čakaní na transplantáciu srdca. Max sľúbi Theovi že Alice zachráni, ale aby dodržal slovo musí nájsť pre ňu srdce, a to rýchlo. Čas uteká a Max musí nájsť riešenie, preto sa rozhodne opäť spojiť s jeho temnou minulosťou. Toto rozhodnutie mu zmení život tak, ako by si to ani nevedel predstaviť... (toshio66)

(více)

Recenze (41)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Takovýhle film jsem nečekal - byl jsem připraven na ryzí jízdu typu Fast And Furious, ale dostalo se mi milého překvapení. ..... Tenhle akční drama thriller (závody Rychle a zběsile + "gumové" jumpy Okrsku 13 + dramatická honba pro daný cíl bez jakýchkoliv ohledů aneb jak daleko je člověk schopen zajít pro záchranu milované osoby) je jeden z mála filmů (ještě k tomu z absolutního minima kanadské tvorby), který při distribuci rovnou na DVD opravdu velice potěší ... uctihodná režie a parádní kamera dodává na intenzitě zážitku ... vůbec bych se nezlobil zaplatit si za to v kině! :-) (... "Jo, miloval jsem Tě. Jsi spokojená? Všechno zahodím a začneme zase od začátku, tak to chceš? " "Proč ne?" "Neopustím ty, který mám rád. Nikdy." "Mě si opustil klidně." "Dobře, omlouvám se!" ... :-D) ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Rádoby akční béčko, které se ještě snaží citově vydírat, ale nedaří se mu to. Je sice pravda, že zápletka se srdcem je poutavá a svým způsobem i originální, ale nějak to nefunguje a nedrží pohromadě. Akční scény jsou i na béčko dost nijaké, a dramatická linka je chladná. Občas zde hraje příjemná hudba, hlavní postava občas i sympatická, ale jinak je to slabé televizní béčko. ()

Reklama

Zlaticko1 

všechny recenze uživatele

Film mnoha tváří ala uplně něco jiného než jsem čekal ;) Začátek pěkný, krasavice za volantem a rychlá jízda ;) Asi po 5 minutách se akční nádech pomalu ztrácí. V podstatě je to film o tom, co člověk dokáže pro milovanou osobu, dokonce zabít,aby druhý žil. Zajimavé je tvrzení od Morgan(bývalka od Maxe): "Co chceš dokázat tím, že se obětuješ? Staněš se potom lepším člověkem nebo co?". A nakonec, i proti svému tvrzení, se obětuje Morgan. Jaká ironie ;) Dobrá kamera, hudba dobře sedí. :) ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ale neskutečná blbina!! Já jsem za poslední dobu snad neviděl kanadský film, který by za něco stál. A toto prvoplánově jasný akční snímek, se opět zařadí do seznamu obyčejných a nudných. Předsi dusík a rychlý auta jsme viděli už v Need for speed, tak proč zase tohle?? a kriste pane.. kdo vymyslel tu trapnou srderyvnou historku s transplantací srdce?? Neskutečný nesmysl s velmi slabými hereckými výkony a nesuskutečně slabým scénářem :-( P.S.: Pro uživatele CHORCHO62: je to shit chlape.. i kdyby to bylo z Francie nebo z Kanady!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Honba za záchranou svojich najbližších za akúkoľvek cenu už v mnohých filmoch prekročila hranice zákona a toto je len ďalší z variantov na tento námet. Akcia a teda hlavne automobilové súboje sú na celkom slušnej úrovni, dej síce nenudí, ale je absolútne klišéovitý, stereotypný a nereálny v mnohých scénach. A nebyť zbytočne sentimentálnych a hlavne nepotrebne početných flashbackov a dramaticky ladených situácií, bolo by z filmu ozajstné prekvapenie. 45%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskom meste Montreal. (MikaelSVK)
  • Éric Drouin získal ocenění Jutra na Nejlepší editaci. (Terva)

Reklama

Reklama