Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katastrofický horor přivádí na svět jednu z nejpůsobivějších příšer filmového průmyslu. V roce 2003 se svět dozvěděl o strašlivém zemětřesení, které smetlo z povrchu zemského část Tokia a s ním i tisíce lidských životů. O dva roky později je v troskách nalezena kamera, která patřila dvěma nezvěstným americkým dokumentaristkám. Kazeta, kterou v ní najdou, začne odhalovat děsivé tajemství. Zničení japonské metropole nemá na svědomí přírodní pohroma, ale něco úplně jiného. Něco, co nelze nazvat jinak, než „monstrum“! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Do prdele. Dokonalý zážitok sklamania ako podmazu k rozprávaniu sa s partnerkou o pracovnom dni. Nemôžete myslieť vážne tie herecké kreácie, ktoré ak niekto zje, nemôže urobiť lepšie. Kamerový strih akože natáčania na video je výsmechom aj amatérskych oteckov točiacich záhradnú party. Celkovo sa priživovanie na úspešnom koncepte v malom rozpočte nemôže skončiť dobre. Toto je dôkaz namiesto sľubov. (videné 18.04.2018, TV Barrandov) ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Při některých filmech od Asylum se sadomasochisticky bavím. Tohle ovšem není ten případ - už po 20 minutách jsem věděl, že je opravdu zle. Kreténské dialogy jsou na tom to nejmenší - jsou v podobných případech běžné. Ale rychlé "švenky" kamerou sem tam spojené s dalším nešvarem - rozklepaností i při chvilkových "klidných" záběrech jsou doopravdy nesnesitelné. ()

Reklama

folklorman odpad!

všechny recenze uživatele

Věřte dámy a pánové, že už Blair Witch Project (letící v kinech někdy kolem roku 1999) se mě krajně nelíbil. Bylo to zřejmě zapříčiněno tím, co tento film tak paradoxně proslavilo, a sice ruční kamera. Monstrum je jen další (pokud mluvíme o způsobu natočení) špatnou kopií již zmiňovaného filmu. Samotná kamera zabírá po celou dobu jen nepřehledné detaily jako třeba chodníky atd. Samotné monstrum vypadá nejlépe na obalu DVD. Ve filmu jej uvidíte tak maximálně 2-3x a to jen ve velmi zkratkovité a nepovedené (jak to jen Asylum umí) podobě. Kdybych měl objektivně označit nejhorší film od Asylum, určitě bych vybral tento, protože i když jsou ostatní jejich filmy sračky tak je tam aspoň něco vidět . Toto je taky sračka a není tam vidět nic....takže………NEBRAT!!!.......NECHAT LEŽET!!!.......KATASTROFA!!! ()

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdová břečka. Tento film není ani tak špatný, aby byl vtipný. Nepatřím mezi lidi, kteří šmahem odsoudí všechny počiny mistrovké firmy Asylum (např. u Jurského komanda jsem se slušně bavil). Jenom prostě tento formát s rádoby dokumentární, třesoucí se kamerou ultra lacinému zpracování vůbec nesedí. Měl jsem problém tento skvost vůbec dokoukat (aspoň že tam hráli dvě hezké ženské, což mohl být největší klad filmu, ale bohužel nebyly kvůli dementnímu zpracování moc vidět). ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum si zahrálo, jakože letí se štábem do Japonska, a natočilo tento přímo monstrózní exkrement. Aneb jak dát dohromady opravdu špatný film na motivy absolutně nesrovnatelného Cloverfieldu. Hromada naprosto ukrutných střihů, přechodů do černé obrazovky, nebo jen všemožných výpadků, které by v reálném případě netrumfla ani sebehorší kamera. Dvě hrdinky, které dokázaly po celo dobu natáčet akorát samy sebe, případně hlavně výstřih jedné z nich, a vést naprosto hloupé, opakující se dialogy (nenatáčej to vs. jsme američanky). Když už se něco mělo dít, bylo to opět o krátkých střizích a opakovaných záběrech, s občasným výskytem jakýchsi chapadel (toť celé to „Monstrum“, nazývané jako „Mizuči“). A aby toho nebylo málo, japonští herci a herečky, kteří jsou schopni říct hovadinu typu „kreslené filmy manga“. U 40. minuty jsem nevěděl, jak celou tuto hrůzu přežiju a když se vše dobralo přes tu všechnu šílenou nudu a utrpení svému konci, akorát jsem jásal. Jedna z nejhorších věcí, co jsem v roce 2017 měl možnost vidět. 5% za těžce marný pokus. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Během závěrečných titulků běží otázky ohledně globálního oteplování. (griph)
  • Název filmu se objeví na začátku i na konci snímku. (griph)

Reklama

Reklama