Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý podnikatel Justin Price chystá otevření nočního klubu, na který mu půjčuje peníze jeho přítel, mafián Tony Galper. Tonyho však v hádce nešťastnou náhodou usmrtí jeho bývalá žena Vanessa. Jelikož Justin je nyní Vanessiným milencem, pomůže jí zbavit se těla. Nepočítá ovšem s bulvárním novinářem Linwoodem Cobenem, jemuž se podařilo pořídit fotografie Tonyho mrtvoly. Linwood dvojici provinilců vydírá a tak Justinovi nezbyde, než sprovodit ze světa i jeho. Po vlezlém novináři se však objevuje ještě neodbytnější vyšetřovatel, poručík Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (76)

jacksax 

všechny recenze uživatele

Na americkou kriminálku průměrné, na Columba odpad. Značně necolumbovská kamera - připomíná spíš policejní seriály 80. let (ty pohledy na postavy přes rameno jiné - na to musí mít kameraman žaludek), a ta hudba tak to je odpad už sám o sobě, neodpovídá ději a ani scénám. Peter Falk už stárne, ale jako Columbo si drží úroveň i styl. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to sice ten klasický Columbo, jakého máme rádi ale čas neodvrátíš a je jasné, že musí být vidět, kdy byl díl natočený. Tohle je jeden z těch nejnovějších, je to znát ale mě to vůbec nevadí, to Columbovské kouzlo to má v sobě pořád a Columbo je tu pořád perfektní, jak byl vždycky. Navíc konec se moc povedl. ()

Reklama

malylada

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední nostalgický díl, již s dědečkem Columbem. Moderní ráz úplně epizodě neprospívá, včetně nevýrazných zločinců, ale i tak to není nejhorší. Samotný zločin je docela banální a ne jeho vyřešení by nebylo třeba detektiva Columba, nicméně závěr při odhalování se náramně povedl. Bude mi chybět ten lišák se zašlým baloňákem, příšerným psem a stylovou popelnicí. Škoda jen, že nikdy nevystoupila jeho žena......7/10 ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě patrně jeden z nejslabších dílů celé série. Přitom předcházející díly Popel popelu a Vražda s příliš mnoho notami nedopadly zle, ba naopak pro mne spíš skvěle. Hraje tu v pozadí velmi moderní hudba, ale to není u Columba úplná novinka, vzpomeňme některé díly z přelomu 80. a 90.let. Ale přesto se mi zdálo, že Columbo do té moderní doby nějak nezapadal, už to zkrátka nebylo ono. Kdyby tam nevystupoval Columbo, řekl bych, že se jednalo o slabou a nudnou detektivku. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to s tými notami minule bolo pekne pritiahnuté za vlasy, takže ma nočný život nemal čím šokovať. Aj tá úvodná vražda, jej zakrývanie a deduktívne objasnenie sú už takou polovičatou derniérou. Je to taká anticolumbovská konverzačka a dejový vývin tiež tomu napovedá, aspoň to ako tak zachránili elementy, od ktorých by som to rozhodne nečakal. Matthew Rhys ako charakterový oponent, ťažkosti pri dešifrovaní a moderný štýl zasadenia do nového milénia neboli zlé, takže priemer. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Columbo (Peter Falk) byl poručíkem po dobu nejméně 35 let, než byl povýšen. (ČSFD)
  • Bylo v plánu natočit také další díl série, Peter Falk (Columbo) a televizní společnost ABC se však nedohodli na scénáři. Příští případ měl být zasazen do prostředí modelů dámského spodního prádla, což však Peter Falk odmítal. (cheyene)

Reklama

Reklama