Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (354)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Johnson nehází s jiskrou v oku vtípky, nevystavuje svůj biceps o průměru stehna Melissy McCarthy a v bitce se jako první seznamuje se zemí? Ano, je to tak. Je z něj jen zoufalá krysa v kanalizačním systému Federal drug policy of the US. V tomto ohledu poměrně vzácný film, který sráží akcí roztřesená kamera a Waughův lítý boj s vlastním klišovitým scénářem. Vysnil jsem si seriál, kdy poldy z protidrogového operující v terénu budou hrát tento Barry Pepper a McConaughey z první řady True Detective.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ne! Dwayne je Král Škorpión nebo kráčející skála, ale rozhodně ne zoufalý otec, který se beze zbraní a bez pomoci pěstí vydává zachraňovat svého nespravedlivě odsouzeného syna. Tohle je, při vší úctě, poloha pro herce. Jinak se jedná o tradiční americký kýč, který asi nejvíce zaujme bezděčným pohledem na americký práskačský systém ve stylu "Někoho nám dej a my ti snížíme trest. A je jedno koho.". Akce, na kterou se většina z nás těšila a která dýchala i z traileru se prostě nekonala. Vedle trápícího se Rocka pak už zaujaly jen fousy Barryho Peppera. Zklamání. 30% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NENECHÁM NIKOHO, ABY ŘÍDIL NÁŠ OSUD....“ /// Když se mlaďas místo po krk v extázi ocitne po krk v průseru, nezbejvá fotříkovi nic jinýho, než udělat dohodu. Příběh moc překvapení neukrejvá a filmařina? Tož rutina. Zdokumentování rodinnýho dramatu statečnýho taťky, naštěstí přináší v závěrečný půlhoďce chvilky napětí (protože mě fakt zajímá, jak to nakonec udělá), potěší i finální akcička. Zodpovědnější taťkové možná uroněj kroupu, ti agresivnější se třeba naserou a festivalovej divák se zamyslí, jestli se ten Rock třeba jednou nevobjeví v nějakým artovým bijáku… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukám jen na filmy inspirovaný skutečnejma událostma. 2.) Přemejšlím, jak říct rodině, že jsme v programu na ochranu svědků. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Príjemne "obyčajná" a vcelku realistická záležitosť v čele so sympaťákom The Rockom. Tomu však prekvapivo brutálne pomáha výborný Barry Pepper ako intenzívne bradato-vlasatý agent DEA. Je taký drsný, že oproti nemu aj kopa svalov The Rock pôsobí ako absolútne neschopný pacifista (!!). Akcie je máličko, ale keď už sa niečo objaví, je to zručne nakrútené. Najobdivuhodnejšie je, že nám záleží na postavách, vzťahoch a dialógoch, takže vôbec nevadí, ak pár minút nevybuchne žiaden kamión. Ak by sme to brali v kontexte tvorby Sylvestra Stallonea, tak je to skôr Do útoku, než Rambo 2. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ric Roman Waugh by se měl věnovat jenom dramatům z prostředí věznice, v tomhle subžánru je nezpochybnitelným králem (viz jeho strhující Zločinec a nově i uhrančivý Shot Caller)...když totiž překročí hranice subžánru a zkusí natočit klasický thriller o nefalšovaném americkém taťkovi, co kvůli tomu, aby dostal syna z věznice, sejme celý jihoamerický kartel, vyjde mu z toho dost nevěrohodný film (byť na základě skutečných událostí)...chyba je tentokrát ve scénáři (což je v kontextu Waughova psaní s podivem) a taky trochu v castingu - The Rockovi jsem tu roli moc nevěřil...i když se zjevně dost snažil...dokonce mám pocit, že i chvilkami skutečně hrál... Jednoznačně nejslabší Waughův film. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)
  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)
  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama