Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 276)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Dostal som všetko čo som očakával, ba i viac. Skvelá akcia plná správnej dávky vtipu, originálnych hlášok a veľmi vhodného obsadenia. Ponúka akčnú zábavu od začiatku až do konca a ani na moment nenudí. Ide nad limit a správne preháňa, proste moja chlapčenská duša si výborne oddýchla. Tento film je výborná letná voľba - akcia, relax a zábava. 4 a pol * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na parádní akci, kde nebude chybět humor. Tyhle typy filmů si totiž dokážu oblíbit a zkouknout klidně na tisíckrát. Podle mě to ale A-Teamu chybí. Nejvíc mi na něm vadí hlavně to, že se bere strašně vážně. A když už kamera jde do akce, tak je akce hustá, nemožná, ale ve výsledku na ní není vůbec nic vtipnýho. Samotnej fakt, že jeden herec div nevylítne z vrtulníku a pak jenom smutně kroutí hlavou, že to málem nepřežil, mi prostě přijde divná. Já chtěl parádní akci, s kopou chytlavejch hlášek a sympatickými herci. Ve skutečnosti jsem nedostal ani jedno. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Carnahan dokázal potlačit veškerou moji skepsi (vzhledem k velmi rozporuplnému Smokin' Aces a vzhledem k poněkud podivně namachrovaně - digitálním trailerům). Potlačil ji a naservíroval mi A-Team PŘESNĚ TAK jak jsem si jej představoval ve svých nejvlhčích snech!! Neustálý přísun nadsázky, humoru, geniálních point a ještě geniálních nadstaveb ("Takže... Přijde takhle Satan do baru..."), který neztratí nadhled ani v momentech, kdy se zrovna nic moc neříká a děje se zábavná, byť občas poněkud "over the digital top" akce. Vlastně jsem docela urvaný a šel bych na pět, ale brání mi v tom místy přeci je poněkud nepřehledné kontaktní souboje a fakt, že to vyšumí možná až příliš rychle. Ale podruhé si to dám s chutí!! P.S: Podruhé proběhlo a jde se na pět, zcela nemilosrdně. I realy love when the plan comes together... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na puvodni serial jsem vzdycky rad kouknul a na tenhle film taky rad kouknu znovu. Tohle je totiz dvouhodinova zabavna jizda, uvodni akcne seznamovaci ctvrthodinka mi totiz pekne utrhla koule a hledal jsem je az do zaverecnejch titulku. A to to pritom neni nejaka neprerusovana akcni jizda, nerikam, ze tu je akce malo, to urcite ne, ale proste neni furt a o to si ji clovek vic uzije. Navic to cely vypada radne cool, triky nikde nehaprujou, vsechno vybuchuje ve velkym, par skvelejch akcnich napadu, paradnich hlasek a ne uplne pitomej pribeh. No a do toho hlavni super sympaticka ctyrka, kde jedinej slabsi clanek je strejda Rampage, protoze proste Mr.T je Mr.T. Nicmene v puvodnim serialu byl muj oblibenec Murdock a to plati i tady, Copley je totiz naprosto genialni magor. Carnahan konecne natocil nejakou pecku a ukazal, ze precejen neni uplne neschopnej. Zkratka dvouhodinova ultra zabavna jizda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $77,222,099Tržby Celosvetovo $177,241,171Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,198,085Tržby za predaj DVD v USA $30,073,580 ║ No tak popcorňový nášup ako sa patrí, má to samozrejme drobné chybyčky krásy, ktorým sa režisér Joe Carnahan nevyhol ani teraz tak ako to bolo aj pri Zabiť eso, ide prevažne o miestami zbytočne prekombinovaný dej a zbesilý strih. Ale všetko ostatné, vrátane obsadenia, uletenej zbesilej akcie, hudby tu krásne sedí. Samozrejme ako fanúšik TV seriálu A-Team som si to krásne užil, tento projekt fakt vyšiel, rád by som uvítal aj pokračovanie. /90%/ ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Vyzvánění na mobilu poručice Sosy (Jessica Biel) je písnička právě z alba, které jí "Hezoun" (Bradley Cooper) vyčitá, že mu při rozchodu vzala. (c.tucker)
  • Osobní zbraň plk. Smithe "Hannibala" (Neeson) je zbraň typu 1911 v provedení Kimber Custom II Hi-Capa. (c.tucker)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama