Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj tupá komédia môže pobaviť a táto kľudne pripomenie starého dobrého Jima Carreyho alebo moderný Jump Street. Vtipy nejdú zbytočne za hranicu fekálnosti a úbohého presexualizovania, väčšinu času som sa dobre bavil aj zasmial. Obaja herci veľmi dobre vybratí a kritika, že prehrávajú je nezmyslom. Veď to je práve zmysel toho filmu aby prehrávali. Nebyť slabšieho konca, pokojne aj 4 hviezdy. ()

S3MIR 

všechny recenze uživatele

Je to oficiálne. Shepard má vlastný štýl a ja vyhlasujem: páči sa mi. Spracovanie má jednoznačný rukopis. Najskôr Hit and Run a teraz Chips. Je to svižné, veeelmi svojsky vtipné a miestami strašne nechutné :D D'Onofrio svoju úlohu tradične dáva naplno a ako záporák nesklamal. Z toho chlapa ide strach. Určite nie film pre každého, ale na nič sa nehrá a vie čím je. Poctivé 4. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

V rámci komediálneho žánru by som "CHiPs" ohodnotil ako pozerateľný. Je tu kopec miest, kde sa mi zastáva rozum a premýšľal som, o čo vlastne tvorcom išlo, no boli tu rozhodne aj momenty, kedy som s film celkom užil a bavil ma. Nemôžem povedať, že by to bola super komédia, a rozhodne ide posledné roky typickou americkou vulgárnou cestou, kde treba do toho natrieskať čo najviac vulgárnosti a nechutností a komédia je na svete. Lebo čím sú veci viac prestrelené, tým viac asi ľudí bavia, že? Ja osobne nie som fanúšikom týchto komédií, lebo a) je to neustále opakované dokola a nedá sa v tom už asi nikam ani pohnúť, a b) humor tými mnohými scénkami stráca náboj. Dax Shepard je vo filme okey, no reálne mám pocit, že ostatné je miestami dobré a trefné (ako paparaci a selfíčko), ale v mnohých iných momentoch to nemá dobrú charizmu a náboj, ktorá by ten film posunula niekam inam. Zvážte si. Hodnotenie: C ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Typický Dax Shepard, snímok nesie jeho jasný rukopis. Avšak musím dodať, že zároveň tu ani neprekročil svoj tieň. Niektoré gagy a šplechy sa vážne vydarili a tiež bolo vidno, ako si to hlavná dvojka užíva - hoci väčšina ich jednania a správania bolo mierne povedané šibnuté, no hrali to veľmi prirodzene a nenútene, akoby takí boli aj v reálnom svete. Na druhú stranu ale toho humoru sa mi tam žiadalo viac, navyše nie všetko sa vydarilo, pár scénok zaváňalo lacným a trápnym vtipom. Celkovo však u mňa prevláda pozitívny dojem, príjemná oddychová zábava. Lepší priemer. 65/100 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Komediální dějová linka je dost užvaněná, což v zásadě nevadí, jen je škoda, že je aspoň trochu vtipnej přibližně každej druhej vtípek a fakt zábavnejch moc neni. Akce byla koukatelná, jenže moc prostoru nedostala (asi kvůli rozpočtu). Škoda, v případě přidání několika akčních scén by se totiž mohly zredukovat ty nepříliš funkční komediální. Podivaná ze škatulky "neurazí, nenadchne". Třetí hvězda za Rkovej rating, sympatickou buddy dvojku a pár solidních vtípků. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (13)

  • V predchádzajúcom seriáli mali filmári plnú podporu CHP (California Highway Patrol) a taktiež aj licenciu na používanie ich log a odznakov. Tu to tak nebolo. (Real Tom Hardy)
  • Dax Shepard mal pôvodne v pláne film s veľkým rozpočtom s ratingom PG-13, no nakoľko došlo k strihom v rozpočte, rozhodol sa pre R rating. (Real Tom Hardy)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama