Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (149)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Gosling dobrý, Langella dobrý a Kirsten Dunst konečně nahoře bez. Ale tím veškerá pozitiva končí. Sice chápu, že to byla relativně přesná rekonstrukce, ale v tomhle případě bych uvítal trošku toho fabulování, protože takhle film vyzněl, víceméně, nijak. Zkrátka bohatý psychotický chlapec si narazí roštěnku z lidu, po chvílích spokojeného manželství přijde krize a děvče zmizí. Tečka. Omáčka okolo nikde, vypjatých momentů, které by diváka alespoň navedly nějakým směrem, aby si mohl domýšlet, také pomálu. Kriminálky, ve kterých se není čeho chytit jsou prostě na houby a tady se to bezezbytku potvrdilo. 40% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Chaotický. Ale děsně! 1971, 1972, pak už se léta a měsíce přestaly počítat a divák okamžitě ztratil pojem o čase, fakticky o čemkoliv. Skáče se jen po těch jakože nejfatálnějších, zpravidla kýčovitých událostech, který se přitom zákonitě odbývaj, a nakonec All Good Things působí jako prototyp totálně zpackanýho minimalistickýho snímku. Logice věcí bohužel vůbec nepomohly ani řemeslný výkony Kirsten s Ryanem; ba ani fakt, že je to celý založený na skutečných událostech. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

I když se film místy hrozně táhl, zanechal ve mně zvláštní pocit. Jednoznačně jsem zůstávala čumět odporem nad Davidovým chováním. Takové to plížící se šílenství mi nahání husí kůži. To je ale asi tak jediný pocit, který ve mě po zhlédnutí zůstal. Samozřejmě nemohu zapomenout na herecký výkon Kirsten, protože tu ať strčíte do jakéhokoli sračkoidního filmu, prostě herecky nezklame. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert Kirsten Dunst a Ryana Goslinga. První polovina je výborná, druhá už trochu víc vázne, ale pořád je to dobré. Problém filmu je, že se neobtěžuje s vysvětlováním detailů a závěrečná čtvrthodinka směřuje k jedinému: nakonec je to jen taková lepší detektivka. Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale kvůli hereckému obsazení (F. Langella a samozřejmě duo Gosling - Dunst) nakonec dávám ty čtyři. Škoda, že film nakonec sklouzne k tomu, že mafiáni jsou vždycky za vodou, místo toho aby nějak líp vyprávěl o vztahu těch dvou. ()

ashtangi 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela milé překvapení. První polovina až do chvíle, kdy postava Dunst zmizí, byla mrazivě skvělá. Trochu mi to připomnělo Noci s nepřítelem. Potom to trochu pokulhávalo a ke konci se mírné zklamání dostavilo a moc to se mnou nehnulo, ale i tak první polovina byla skvělá a celkově film zachránila. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)
  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama