Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

heyda 

všechny recenze uživatele

Totální úchylárna, která se už z principu bude pohybovat od odpadu k 5 hvězdičkám. Záleží čistě na tom, co od toho kdo čeká. Já jsem nic nečekal a po chvilce mi bylo jasné, že sleduju parodii na zombíky a tak jsem to i bral. Musím říct, že jsem se bavil docela dobře. K tomu vtipný podtext muži versus ženy :-) I přesto si však myslím, že z toho šlo vytřískat mnohem víc akce i humoru. Celkově tedy 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

S hororovými komediemi je to těžké. Trpívají totiž docela zásadním problémem - nejsou hororové a nejsou vtipné. Doghouse moc hororový také není, ale vtipný je naštěstí docela dost. Bezchybné je hlavně obsazení. Danny Dyer a Stephen Graham ten film táhnou a vedle nich se snaží i ti ostatní, takže co by jinak bylo další nevýrazná břečka je takhle poměrně dost stylová jízda. Tyhle "lad movies" nemají prostě chybu :) ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Celkem veselá zombiárna, kde humor a hlášky nepřelézají hranici trapnosti, zombice jsou kočky k pomilování(až na vyjímky:)), gore není špatný, vizuálně líbivé a tak nějak se pořád něco děje. Nic světoborného, ale na druhou stranu nic otřesného. Odpočinková věcička. ...."Co kurva dělaj v lese? Možná serou. Ženský rády chodí na hajzl společně" ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Z množství horrorových komedií mě v uplynulém roce nejvíc chytnul britský šovinismus, spousta dobrých hlášek a výhradně ženské, a tedy patřičně vyparáděné zombie. Celou dobu jsem měl pocit, že se skvěle bavím, což mi třeba u přehypovaného Zombielandu vydrželo jen první půlku, takže letošní vítěz subžánru byl docela jasný... [2010] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama