Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Vtipné, místy horové, ale co si z toho vybrat? Já osobně nevím, nemám rád filmy, u kterých tvůrci nevědí, jakou cestou se vydají. A podobně dopadl i Doghouse zábava na entou je podporována nechápajícím chováním hlavních postav, což se prostě u hororu (i když z části) odpustit nedá. Byla to zábava, to především. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Celkem veselá zombiárna, kde humor a hlášky nepřelézají hranici trapnosti, zombice jsou kočky k pomilování(až na vyjímky:)), gore není špatný, vizuálně líbivé a tak nějak se pořád něco děje. Nic světoborného, ale na druhou stranu nic otřesného. Odpočinková věcička. ...."Co kurva dělaj v lese? Možná serou. Ženský rády chodí na hajzl společně" ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ženy na dálkové ovládání... Za normálních okolností sen mnoha mužů, za těchto okolností jejich největší noční můra. Skvělá hororová komedie, která mi stylem, humorem i Dannym Dyerem v jedné z rolí připoměla neméně podařenou Izolaci. Zombice byly nadmíru zábavné a v mnoha případech i originální, u mě osobně nejvíce vedou kadeřnice s párem nůžek, tunová dáma zbožňující prsty a disjokeyka nemající koně, ale zato držící mrštný bičík. A závěrečná scéna s opraveným ovladačem mě naprosto dostala, nehledě na scénu "Fáze 2", kdy si tvůrci asi řekli, než se začne divák nudit, necháme je ještě víc zmutovat. Lovely! Moje nově objevená zombie srdcovka. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tyhle zombie komedie od Britů já prostě žeru. Jejich humor mi sedí jak mikina z Taiwanu, mají výborné gore a filmy prostě nenudí. V tomto snímku ještě výborné obsazení, skvělé situace a scény. Já jsem spokojený na plné čáře. Nápad se zombie ženami je vynikající. Kdo má rád třeba Soumrak mrtvých nebo Zevláci vs zombíci , je toto přímo pro Vás. Komu tento druh humoru nesedí, tak taky mrkněte, aspoň kvůli gore. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama