Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tyhle zombie komedie od Britů já prostě žeru. Jejich humor mi sedí jak mikina z Taiwanu, mají výborné gore a filmy prostě nenudí. V tomto snímku ještě výborné obsazení, skvělé situace a scény. Já jsem spokojený na plné čáře. Nápad se zombie ženami je vynikající. Kdo má rád třeba Soumrak mrtvých nebo Zevláci vs zombíci , je toto přímo pro Vás. Komu tento druh humoru nesedí, tak taky mrkněte, aspoň kvůli gore. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Perfektni uletarna pri ktere jsem se pobavil jako za starych casu.Parta mladych muzu,katastrofalne nepochopenych svymi protejsky se rozhodnout rozveselit jednoho s nich po rozvodu!A ze se jim to skutecne dari ,je videt ihned po prijezdu do zombicemi ovladane prdele nekde na konci sveta(respektive par kilaku od Londyna).Plni svebytneho sarmu,hrdinskych nalad a neutuchajiciho humoru se rozpadajicim krasavicim postavi ,aby dokazali,ze pany tvorstva,at uz pred smrti nebo po,zustavaji stale testosteronem nabiti samci!:D ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další hororvá ulítlost z Ostrovů, ve které se sešla, alespoň z mého pohledu, elitní britská sestava Dyer-Graham-Clarke, která v čele bandičky sexuchtivých opilců válčí s vesnickými zombicemi. Plno hlášek, britský humor a již výše zmiňovaná trojice zaručovala zážitek, u kterého jsem se chechtal v jednom kuse. 85% ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání! Moje chyba! Vlastně ani nevím proč sem čekal další pecku (made in GB) ve stylu Hot Fuzz, Heartless nebo Izolace?! Doghouse není ani vtipný, ani napínavý, ani akční a už vůbec ne dobře natočený... Je to jen mlácení prázdný slámy a zmatené potácení se ode zdi ke zdi... Co na tom, že to má vcelku nápaditou (srandovní) myšlenku a slušné herce, když všechno ostatní stojí za prd...?! ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral tak všeliak, ale keď sa naša partia dostala do mesta a odhalila nemilé prekvapenie bola to skvelá jazda.Vtipné, vkuse sa niečo dialo a masky boli výborné tak isto ani krvou sa nešetrilo. Na moje prekvapenie chválim aj soundtrack ktorý sa ohromne hodil. Ja som sa bavil, hororová komédia ako vyšitá.Koniec skvelý. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama