Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Tento horor bol úplne o ničom. Očakával som niečo lepšie skôr mi to prišlo viacej ako komédia než horor ale to nevadí. A predsa som musel dať aspoň jednu hviezdu za DiCaprio ktorý ako dieťa bol celkom dobrý. Film sa mi skôr nepáčil ako páčil ale ako som už povedal jednu hviezdu som musel dať no za koho iného než DiCapria. Ale to nie je žiadné prekvapenie prečo tento film nie je taký dobrý Kristine Peterson je jedným z nevýznamných režisérov ktorého som ani nespoznal ale nevadí tento film nie je jeho najhorší ma aj horší tým myslím Kikboxera 5. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Critters terorizují obyvatele jednoho činžáku a jaksi postrádají nějaké větší ambice škodit a žrát. Opět se setkávají se svým králičím nemesis. Třetí díl se mě kdysi líbil mnohem více. Hlavně tedy jejich řádění v kuchyni. Musím ovšem uznat, že se jedná i přes účast DiCapria o díl bez kterého bychom se vklidu obešli. Obětmi jsou jen 2 zloduši. 40% ()

Reklama

PMakufka 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl odhadem asi 3x. Moc o tom filmu psát nejde, protože je skoro vše předem jasné. Tvůrci se snažili navázat na úspěšnější dva předchozí díly a to se jim příliš nepodařilo. Děj je naprosto předvídatelný, splácaný ze všeho možného. Rodinka se vrací z dovolené a ejhle narazí omylem na zubatce, který stihne naklást vejce do jejich pojízdného náklaďáku. Rodinka si je odveze domů do činžovního domu a sranda může začít. Herecké výkony lepší nezmiňovat, jen ze zájmu je dobré se podívat na výkon mladičkého DiCapria. Dětičky piští, dospělí zachraňují holý život a tak největší legrace je zase a jen pouze se záběry v níž jsou ty zubaté mrchy s červenýma očkama. Pár vtipných momentů lze samozřejmě zaznamenat, ale dialogy mezi herci mezi ně nepatří. Koneckonců má to být jen oddechovka, takže když se od toho nic nečeká a máte rádi ozubené nenažrance, tak se méně náročné publikum i zasměje. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vela sprostých náhôd a nedomyslených situácii vyústilo k tomu, že ma začínal film otravovať. Malí chlpáči boli slušný a bavili ma, no ale na rozdiel od ich ľudských kolegov. Bol to čistý nezmysel, ale aj tak nemôžem povedať, že ma nebavil. Ale keď to porovnám s jednotkou a dvojkou, ma slabšiu úroveň to je jasné. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se již vůbec nepovedl a byl jen slabým odvarem předchozích dvou. Dívat se na něj dá jen ve třech případech. Za prvé ty potvory milujete a nemůžete bez nich být. Za druhé chcete vidět, jak začínal svoji filmovou kariéru Leonardo DiCaprio. Za třetí se musíte hodně, hodně a hodně nudit. Jedna hvězda... asi ze sentimentu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama