Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

beso74 

všechny recenze uživatele

Šetriť sa dá všelijako, napríklad aj tým, že niekoľko minút vykladám deje predošlých 2 častí a dokladám to zábermi z predošlých častí. Ale vrámci nového prístupu k životu som sa rozhodol, že tu nájdem len samé pozitívne veci. Takže: Film vrelo odporúčam každému, kto má niečo na práci a bude pravidelne od telky odbehovať, dej je predvídateľný od začiatku dokonca, takže v podstate nijaký dôležitý dejový zvrat nezmešká. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než předchozí dva díly. Že bylo Critters málo mi ani tolik nevadilo jako otřesnej scénář plnej "výživnejch" dialogů typu "Moje maminka zemřela, ne jako tvuj tatínek, ale je mrtvá." Ještě k tomu je celej scénář děravej jak cedník. Co mě jako vždycky trochu potěšilo byly blbosti, co Critters vyváděli, když neměli co žrát (řádění v kuchyni). Pro fanoušky DiCapria bude možná důvodem ke zkouknutí trojky fakt, že se tu Leo objevuje v jedný ze svých prvních rolí. Druhá slabší hvězda se teda kutálí za Lea a pár povedenejch scének s Critters. ()

Reklama

PMakufka 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl odhadem asi 3x. Moc o tom filmu psát nejde, protože je skoro vše předem jasné. Tvůrci se snažili navázat na úspěšnější dva předchozí díly a to se jim příliš nepodařilo. Děj je naprosto předvídatelný, splácaný ze všeho možného. Rodinka se vrací z dovolené a ejhle narazí omylem na zubatce, který stihne naklást vejce do jejich pojízdného náklaďáku. Rodinka si je odveze domů do činžovního domu a sranda může začít. Herecké výkony lepší nezmiňovat, jen ze zájmu je dobré se podívat na výkon mladičkého DiCapria. Dětičky piští, dospělí zachraňují holý život a tak největší legrace je zase a jen pouze se záběry v níž jsou ty zubaté mrchy s červenýma očkama. Pár vtipných momentů lze samozřejmě zaznamenat, ale dialogy mezi herci mezi ně nepatří. Koneckonců má to být jen oddechovka, takže když se od toho nic nečeká a máte rádi ozubené nenažrance, tak se méně náročné publikum i zasměje. 50% ()

Daumatin odpad!

všechny recenze uživatele

Počas celého filmu som iba neveriacky krútil hlavou, že v takomto nechutnom odpade hrá mladý DiCaprio. Každý nejako začínal, každopádne film som dopozeral iba s veľkým sebazaprením a tých 81 min. bolo pre mňa nekonečných. Debilný film s hlúpym scenárom v ktorom absolútne nič nefunguje. Horor?? Really?? Tak potom asi komédia, ale hrozná. Za mladého DiCapria 5% ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Slyšíte to? Můžou být kdekoliv kolem nás... Nad námi, za námi nebo v zemi. Myslíte, že je to nějakej vtip? Myslíte, že je to nějaká hra? Jsou hladoví. Nedělají nic, než že žerou." Na začátku je menší rekapitulace, stříhák z jedničky a dvojky. Poté následuje klasická vata, takže spousta řečí o ničem. Až okolo 30 minuty se konečně začne něco dít. Postavy jsou nové, kromně lidského ničitele critters. To je vzhledem deb*lek, který připomíná bezdomovce. Z předchozích dílů už ale víme, že vzhled klame. Celé se to odehrává v jednom baráku. Naštval mně konec, neboť koukám s otevřenou pusou, co se děje a najednou - Pokračování příště! Jinak to není nudné jako jednička, ale není to ani zábavné jako dvojka. - 60%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama