Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

A u mně menší Zklamání! Oproti Skvělé Jedničky, kterou pokládám za jednu z nejlepších Paranormálních Duchařin Všech dob, co se týče Lekaček, je to skvělý zástupce Drag me to Hell, ale tady? 50 minut se neděje Nic, fakt NIC! pak to začne, ale jako by to, přestalo na mně fungovat, ani jednou jsem se NELEKL!! Trailer sliboval, více Akce, Duchů.. Větší Insane, a mně přišla Jednička dynamičtější, vraždy byli lépe propracované, tady se na to celkem Vybodli! Nenudil jsem se, Zábava je to fajn, pořád se jedná o Nadprůměrný FF, ale ve srovnání s Jedničkou, slabší Odvar:( ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá skupinka študentov sa jedného dňa vyberie do starej nemocnice vo Vancouvery kde bol natočený strašidelný film Grave Encounters. Na internete totiž jedného z nich kontaktovala a požiadala o stretnutie neznáma osoba pod nickom "smrť čaká". Po príchode na miesto si však uvedomili, že bolo veľkou chybou toto pozvanie prijať. "Smrť" totiž naozaj čaká. Pokiaľ niekto dúfa v úspešné pokračovanie prvej časti - rýchlo sa preberie. Až na jednu-dve scénky je toto pokračovania nudným tieňom vydarenej jednotky. Navyše som mal miestami pocit, že sledujem paródiu. Pre mňa osobne sklamanie a len k úcte k prvej časti šľahám dve hviezdičky - 40%. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[2/10] This is fuc*ing bullshit. Výsmech voči jednotke. Fu.. Ťažko hladám správne slová. Samotný film nieje až tak zlý, ale záverečný zvrat ktorý sa tu ukáže je tak trápny a zbytočný, že to úplne zmenilo celé vyznenie tejto časti a voči jednotke je to tiež nespravodlivé, nakolko to bol dobrý horor. O tom zvrate nebudem písať- je to na dlho a nechcem spoilerovať. Ale je to mizerné a úplne dno tých ktorý to takto chceli zakončiť. Film je ako celok rovnaký ako jednotka, pol hodina zoznamovania s postavami a zvyšok v budove. Herci o dosť horší, film je celý podaný v teengerskom štýle a výrazne mu to ubližuje, nieje tu žiadna postava ktorej by sa dalo fandiť. Sklamali ma aj hororové scény. Sú nevýrazné, zle načasované, predvídateľné a neobsahujú žiadny dobrý moment ktorý by aspoň za niečo stál, žiadne lakačky a nič podobné. Napätie a atmosféra to je takisto nulové. Čo môžem pochváliť je pridanie hlavného hrdinu z jednotky do tejto časti. Ked´ si to zhrniem, som dosť sklamaný ako to dopadlo. Grave Encounters 2 je slabý horor. Je to kopirák jednotky s teenegerským obsadením, s rovnakým dejom a s nedostatočne dobrými hororovými scénami, takže film nemá čo ponúknuť a už vôbec nemá čím prekvapiť. Po vydarenej prvej časti som čakal pri najhoršom podpriemerný horor, ale ani tie 2* filmu nedám, pretože záverečný zvrat mi absolútne zmenil názor na túto časť a už ju nechcem viac vidieť. Nieje dôvod. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Nepovedená vykrádačka REC a Záhady Blair witch. Vážně je tohle myšleno vážně ? Doufám, že se zítra probudím a zjistím, že to byl jenom zlej sen. Všehovšudy dvě a půl lekací scény a u obou víte že to přijde. Pokud bylo účelem jet na reálnou notu, jako že to tak vypadalo a bylo to řečeno v každé půlhodině filmu, proč tam dávaj takový hovadiny. Nadpřirozené jevy...ano proč ne...ale výjevy z minulosti ??? Absolutní blbost. Mohli rovnou ty kamery dát duchům do ruky a nemuseli platit herce. Na konec si ještě neodpustím tragické zvolání jako u Wrong turn 2...." Bože oni mluví " :/ Hrůza. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama