Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ta dějová a sebereferenční nadstavba (ale ne že by ji zrovna první Grave Encounters potřebovalo) není úplně špatný nápad (něco takového udělal Tom Six mezi první a druhou stonožkou), ale jen kdyby to celé nebylo tak tupé! Změny v chování postav přicházejí jak z čistého nebe (zajímavé je, jak je ten poslední zvrat blbý, ale přitom očekávatelný) a vlastně celá poslední třetina (od chvíle objevení starého známého) působí tak pomateně, že jsem chvíli uvažoval, jestli náhodou filmaři úmyslně nevkročili na hranu sofistikované sebeparodie - na video natáčí už i duch, fakt! :-D Ale asi ne. Atmosférou a lekačkami na mě víc zafungoval první díl. Ten jsem označil slovem fajn, dvojka pak je skorofajn. 5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Kdyby postavy uvažovaly jako lidi a nedělaly takový kraviny, mohlo to být super. Jenže když všichni kolem umírají a postava jde na záchod o dvě místnosti dál natočit závěť, to by fakt udělal každý. Proč je to natočené z pohledu herce? Kdyby to bylo natočené normálně, o hodně by si film přilepšil. A ještě ten debilní začátek, ten to celé pokazil, úplně zbytečné a nudné scény. Je to jiné než první díl a jde to hodně poznat. Hlavní postavy vás začnou už za chvíli srát. Párkrát jsem se lekl a v nějakých scénách i bavil, ale většina filmu mě zklamala. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem dal jenom kvůli mé takřka neurotické důslednosti - když už jsem viděl jedničku, MUSÍM přece vidět i dvojku, i když jednička byla nekoukatelná srajda a dvojka bude nejspíš taky... Jo, jasně že byla, žádný překvapení. Ale jelikož mám celkem dobrou náladu a děj dvojky je přeci jenom o něco pestřejší a líbila se mi hlavní holka a překvapil mě moment s prostorovou anomálií ve výtahu, dám aspoň jednu, ať nežeru. Jinak je to ale samozřejmě příšerná konina a kravina a volovina a prasečina (to platí o "práci" kamery) a konec s levitujícími kamerami a řití (nebo čím) ve zdi je dost zoufalý. Jsem na hodně dlouho vyléčený z chuti dát si zase někdy nějaké amatérské FFko. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

... alebo „keď chcete mať krásne vyrysované telo zavrite sa na pár rokov do ventilačnej šachty a žerte surové krysy, a hlavne sa nezabudnite kamarátiť s duchmi, ktorí dokážu uploadnúť video na YouTube, a po večeroch do Vás hustia filozofické múdrosti typu: Finish the Movie (goddamnit!)“, lebo povedzme si pravdu, po smrti na ničom inom nezáleží!“ Jo, a pokiaľ Vám najlepší kamoš priloží semenníky ku ksichu, tak z toho si nič nerobte, účinkujete proste v Grave Encounters 2. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)

Reklama

Reklama