Reklama

Reklama

Hra o přežití

  • USA Surviving the Game (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý bezdomovec, černoch Jack Mason, vykrade s kamarádem Hankem sklad masa a obratně přitom odzbrojí člena ostrahy. Když je o den později jeho přítel mrtev, rozhodne se zoufalý Mason skoncovat se životem. Chce se vrhnout pod kamion, v poslední chvíli ho však strhne člen charitativní organizace Walter Cole a nabídne mu práci u bohatého podnikatele Thomase Burnse. Ten nejprve prověří jeho fyzickou kondici, pak mu nabídne pět set dolarů týdně s tím, že se zúčastní lovu v horách. Další den odletí do Ďábelského kaňonu v Oregonu, kde se setkají s dalšími lovci - Colem, psychiatrem Hawkinsem, Texasanem Johnem Griffinem a finančním magnátem Wolfem, který přijel s dospívajícím synem Derekem. Masona čeká šokující zjištění - štvanou zvěří, kterou se lovci pokusí ulovit, bude on sám. Pravidla jsou jednoduchá. Dostane náskok, a pokud se mu podaří dostat do města, přežije a nechají ho být. Zatímco prchá lesem, muži v klidu posnídají a pak vyrazí v terénních autech po jeho stopách. Vyzbrojeni puškami a vysílačkami prchajícího rychle dohánějí. Mason se však v poslední chvíli vzpamatuje a začne uvažovat. Místo bezhlavého útěku se vrátí do chaty, místo zbraní však najde pouze hrůzné trofeje z předchozích lovů. Také lovci pochopili, že se vrátil, a pokusí se ho dostat. Mason se však ubrání, dokonce jednoho z nich zabije a zapálí chatu. Tím však ostatní jen rozdráždí. Štvanice pokračuje, zemře další lovec a ostatní si uvědomují, že se role začínají obracet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

dezoGabor 

všechny recenze uživatele

Na tohle nejsi ready, vytrhej si vlasy, vytrhej si dredy. Takovou dávku naprosto nesmyslný debility, nesympatických neherců a amatérský režie jsem nezažil od Megažralok vs. obří chobotnice, ale u toho jsem se tý absurditě aspoň zasmál. U tohoto videjka jsem naopak plakal nad tim, že to tvůrci asi mysleli fakt vážně, anebo je to recese a já mám zatuchlej smysl pro humor. Každopádně jedna hvězda za odvahu producentů investovat do takový píčoviny, protože to chce fakt koule. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Další zábavný Hunting thriller, kde nejsou loveny antilopy Kudu nebo divoké zebry, ale samotní lidé, bezdomovci a looseři. Jasnej důkaz toho, že věčně ohrané téma může být vždy zárukou dobré zábavy a dobrých pocitů diváka, i když se nejedná o prvotřídní film, protože se zde mísí tajemný a temný odstín lidských duší, touha a záliba v zakázaném ovoci a falešná morálka společnosti, která zakazuje vše nelidské a přesto přeze všechno by se dalo říct, že ve skrytu duše každý znás je fascinován touto problematikou. Ptejte se svého nejtemnějšího já....proč? Najdete odpověď tady? Takže asi tak....film průměr, téma dobré. 4 hvězdy za směs tohoto + pěknou scenerii quebecu. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hotová přehlídka opravdových béčkových stars: Hauer, Dutton, Busey, McGinley, Studený Čaj a F.M."Zabil sem Mou-Zarta"Abraham :)) kteří si natáčení evidentně královsky užili... Už jen kvůli nim to stojí za skouknutí! Jinak nic nového pod sluncem. V době svého vzniku spíše jen video verze (tehdy) kinohitu Hard target (kdysi úspěšných) akčních matadorů VanDamme/Woo! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kterak se ledový černý čaj stane pro nimrody silnou kávou.. Béčko stejně hloupé jako vtip „Potkají se Ice-T, Ice Cube a Vanilla Ice a řeknou: „To je ale zima.“ Ponechme stranou, jestli ten nedomrlý predátorův bratr z Jamajky má blíže k armádě, či Armádě spásy, protože pro něj by byl v oregonských lesích nebezpečnější ožralý český myslivec. Jde o to, že se nadmíru podivně hopsá v čase a prostoru, akce je tragikomická, houmlesák vybírající popelnice dokáže pokácet strom brokovnicí (přítomný R.Hauer tím pádem nebyl první Hobo with the Shotgun) a kdykoliv postavy otevřou mordu, přejete si, aby ji zase zavřely (a to nejen kvůli žlutým zubům G.Buseyho). Dementní epilog v Seattlu pak akorát potvrdí, že vy jste měli už dávno zavřít světla.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,4miliónaTržby USA $7,727,256Tržby Celosvetovo $-║ Občas príde aj závan lepších scén ale prevažne ide o strašne plochý "béčkový" dej, kde chýba skutočná dávka napätia, príde to len ako bezduchá naháňačka bez toho aby sme si našli nejaké sympatie k postavám, Rutger Hauer nevyužití. Taký omnoho poslabší Živý terč 2. /40%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (11)

  • Pristávacia dráha a priľahlá budova vo filme patria štátnemu letisku ležiacemu na jazere Wenatchee, ktoré je v skutočnosti blízko civilizácie. Presný opak toho, čo sa ukazuje vo filme. (Arsenal83)
  • Na konci filmu je možné zbadať slová „Three Days Later in Seattle“ a panorámu mesta. Toto je však panoráma Philadelphie, nie Seattlu. Dá sa to poznať podľa mrakodrapov Liberty Place One a Two, ktoré stoja v centre mesta. (Arsenal83)
  • Kousek země, na kterém Mason (Ice-T) žil, je teď parkoviště americké banky. (kellne)

Reklama

Reklama