Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byli jste v minulosti lůzr a postupem času jste pochopili, že Váš dosavadní život neměl smysl a budete ho muset změnit? Tak se Vám tenhle film bude zaručeně líbit. Mně se to líbilo, moc. Vyhazovači měli grády, výborný příběh a každá ta postava tam nesla osobní životní břímě, které máme každý z nás. Bylo to opravdové, zajímavé a nenechalo mě to vydechnout a už vůbec mě to nenechalo učit matiku, což jsem si během sledování tohoto filmu představoval. Velice dobrý film, včetně samotných herců, které moc neznám, ale po tomhle filmu si jich znovu a rád všimnu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jaké to je, být 12 let ve vězení? To já sice nevím, ale možná vám dá odpověď na tuto otázku právě Clubbed. A nejen to, taky se dozvítě něco o tom, jaké je to, být vyhazovačem na diskotéce plné dealerů a nechutných alkoholiků. Jo? Že to znáte? A co box? Co vám říká box? Jo, taky tu o něm padne zmínka. Taky se tu mihne nějaký ten mafián a ... už vám nebudu kazit zážitek ze skvělého filmu, kterým Clubbed bezesporu je. Podbarven parádní muzikou a zastoupen vynikajícími hereckými výkony... 80% ()

Reklama

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Příběh není ničím nový a originální a britové pohodné existence jako je Danny zpracovávají velmi často. V tomto případě vše ale velmi dobře funguje. Herci pro mě nejsou známí, ale skvěle fungují a doplňují se. Díky úvodu, který vám prozradí jak to dopadne si možná řeknete, že už vás ten film nemůže překvapit a jen čekáte co přesně se bude odehrávat, kdo koho zmlátí, atd..., ale naštěstí závěr vám vše vynahradí a tohle mám u filmů snad nejraději..... **** ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZABIL JSI NĚKOHO, TAK SI TO ODSEDÍŠ!“ Ale tak jednoduché to nebylo. Vezmu vás zpátky 12 let do minulosti. Povím vám o tom, jak se můj život navždy změnil..... Danny je obyčejnej chlap. A musí zjistit, že věci vznikají 2x. Jednou v hlavě a pak ve skutečnosti. A taky se přestat skrývat, utíkat před strachem a začít bojovat! Nic není skutečný, dokud nejsi vyhecovaný! K filmu budou mít blíž ti, kteří si prošli stavy úzkosti a měli z něčeho opravdu strach. Ale netýká se to nás všech? Nic nevadí, že se jedná o vyprávění celkem podrobné. Má tah na ,,kasu“ a je drsné jako prostředí, ze kterého vzešla jeho nová ,,rodina“. Danny není dokonalý, ALE KDO Z NÁS JE? V tomto filmu je mnoho pravdy. Pro obyčejný chlapi. ZŮSTAŇTE BEZE ZMĚNY, NEBO SE VYVÍJEJTE.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci být drogový dealerem. 2.) Myslím, že Coldrex vyléčí všechno. 3.) Shi Su Xi je váš kámoš. 4.) Zjistím, proč je lepší se začít rvát s hromadou cihel za zády. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Mít strach není nic za co by se člověk měl stydět. Jak ale v sobě najít odvahu a získat sebevědomí? Chce to jen mít kliku a být v pravý čas na správném místě. Box nebo práce vyhazovače, v obojím si člověk může vyzkoušet své schopnosti. Všichni čtyři pánové v hlavních rolích byli sympaťáci a moc ráda jsem opět po delší době viděla Colina Salmona,kterého znám z mé oblíbené série Hlavní podezřelý. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama