Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Vhodně vybraní dětští hrdinové jsou velkým plusem tohoto malého snímku. Určitě ale nejde o nejzábavnější film roku nebo nějakou potrhlou parodii na Ramba, jak by se z popisků na dvd nebo zavádějících ukázek mohlo zdát, spíš bych film řadil třeba k MILIONŮM Dannyho Boylea. U takovýchto filmů jsou dobře vybraní mladí herci určitě základ, ale dobrý scénář je něco, bez čeho se obejít nedá ani se sebelepším obsazením. Některé zvraty jsou nepřirozeně snadné a zavání obvyklými postupy a bezradností, a přitom nechat trochu snímek dýchat a nezahlcovat ho třeba nešťastnou postavou francouzského výměnného studenta, mohl by být film o nějaký kousek lepší. 60% ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrocena hora pro deti. //// Nudne. Utahane. Jak tady nekdo rekl Rambo moc neoslovi. Ale to neni problem. Je to prece detska fantazie ... Detska fantazie v tomto filmu je tak na 5 minut. Peknej pokojicek. Spousta pokreslenejch knizek a nacrtniku Jo a urcite taky pokreslenej nabytek. Zespodu. To znam. Ale proc se to proboha zvrhne v pribeh o lasce 2 malych kluku? A hraje se tu s skoro se stejnymi hrackami jako u obycejne romanticke komedie? /////// Proboha tohle neni priheh zakazane lasky !? Jenom 2 smradi co si hraji na Ramba za kurevsky velkej rozpocet! Jsem cekal detske vychytavky. Ne film o uvedomovani si vlastni sexuality. ///////////////////////////////////////// Az budu chtit detskou fantazii na plny koule tak si vytahnu nacrtnik! Nebo kouknes na South Park Nebo. //////// Hej Shadwell, detsky divak se nudi. Jakekoli Mnozstvi utoku Shred'n'groove kockou na nas neplati. Jsme imuni. To ze jsou detske filmy naivni je protoze deti maji nejvice vyvinuty mozek. Pak uz jen odumira. Staci trochu vymit tamhle a tadyhle a je ready na konzum a demokracii. Detem totiz PROC? trapne neprijde. ///////////////////// Slusnej detskej film? U ceskych chybu neudelate. Kaja Polacek je jistota. Samicek Clemens, znamej spise jako Marek Twain, taky. Nebo Peta Pan. Ale knizne je to mnohem lepsi. Tam totiz jde zapojit fantazie. ///////// ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Teda, podle názvu a obalu jsem myslel, že půjde o nějakou parodii v Rambo stylu a ono šlo o v celku slušný doják. Tak jo, to možná přeháním, ale více citlivé povahy nějakou tu slzu ukápnou. I proto se mi jeví toto dobrodružství spíše jako drama pro piškoty, nežli "divoce zábavný", jak je napsáno na přebalu. A nebo divoký jo, protože ti dva hošani byli jak urvaní ze řetězu... :-) 55% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I když název a obal DVD evokuje něco jiného jedná se o "normální" komediální drama o dospívání a přátelství dvou naprosto odlišných kluků, kteří se rozhodnou natočit svojí vlastní verzi "Ramba". Pár scén je povedených ale celé to vyznívá jaksi naprázdno a po skončení divák zapomene jak to vlastně začalo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak ten nápad natočit dětský film o tom, jak děti točí takové netradiční pokračování Ramba, je sám o sobě výbornej a hodně se mi líbí. I to samotné natáčení bylo fajn a někdy to bylo hodně fajn ulítlý. Zvlášť se mi líbila ta animovaná sekvence, kam ještě prostřihávali záběry z Ramba a hlavnímu prckovi narostli svaly. Hrozně mě tam ale rušily ty rodinný linky obou hrdinů. Ty totiž jedou podle zajetejch klišé, víte jak to s nima skončí a vůbec do tohoto jinak hravýho filmu nepasujou a docela nuděj. Moralitky taky nevyšly, i když vím že to k dětskejm filmům prostě patří. Jinak je to ale docela originální film, který možná místy děti ani nepoberou a i přes zbytečný rodinný odbočky to mohu doporučit. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém městě Berkhamsted, v okolí domu Ashridge Estate v Hertfordshire. (Terva)
  • Malou roli přisluhovače Dannyho si zahrál vnuk Stanleyho Kubricka Sam Kubrick-Finney. (Terva)

Reklama

Reklama