Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

castor 

všechny recenze uživatele

Nezávislá Pretty Woman vypráví o dospívající prostitutce, do jejíhož klubu náhodou zavítá stárnoucí Doug. Bude to právě Allison alias Mallory s vytříbeným slovníkem, která rozdmýchá stereotypní život nejen Dougův, ale i jeho ženy Lois, která od tragické ztráty dospívající dcery nevytáhla paty z domu. Komorní drama je silné v detailech, tvůrci na dvě hodiny zatáhnou do ulic zaplivaného New Orleansu, neveselých osudů a snad světlých zítřků a nakonec dovedou pomocí malých kompromisů dosáhnout velmi slušných pocitů. Alespoň u mě. Také s vyzněním dramatu jsem byl spokojený, přehnaně optimistické by bylo, kdyby Mallory zazvonila u Rileyových doma!! Takhle palec nahoru.. Snímku navíc ve slabších chvílích pomáhá herecké trio James Gandolfini, Melissa Leo a Kristen Stewart. Právě ta se se ságou Stmívání možná upsala ďáblu, kdykoliv má ale šanci přesedlat na jiný žánr, je výborná. Dokázala to v Zábavním parku, nezávislých vlaštovkách Cake Easters nebo Yellow Handkerchief, tady je zase o trochu jiná, silnější v gestech, hlasovém projevu.. Mně to stačilo.. bohatě!! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Svet podľa Mallory si ma získaval len pomaly. Chvíľu trvalo, kým sa mi to začalo páčiť, ale potom až do konca to bola celkom slušná dráma. A čo je hlavné, našlo sa tu pár zaujímavých myšlienok, hlavne čo sa týka vyrovnávania sa so stratou dcéry. V komentároch sa to síce už niekoľko krát zmienilo, ale nedá mi. Tá Kristen Stewart vie ale hrať, o tom už nemám žiadnych pochýb. Začína sa mi ten jej osobitý, nezávislejší a na pohľad trochu ležérny spôsob hrania pozdávať. Robí ju to zaujímavou a originálnou. 75/100 ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tohle drama potěšilo. Nebylo to přehnaný. Vyvážené dialogy s dobrými hereckými výstupy udržovalo situaci přiměřeně uvěřitelnou a emocionálně vypjatou. Záchrana 30 letého nenaplněného vztahu zatíženého traumatem, prostřednictvím mladistvé striptérky. Člověk by automaticky čekal, že tomu bude přesně opačně. :-) Tohle bylo vážně milé. Asi nejlepší role Kristen Stewart společně s Runaways. 76% ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Než začnu rýpat do nepoutavého scénáře, měla bych ohodnotit herecký výkon Kristen. Ona je prostě skvělá herečka. Tahle role ji neuvěřitelně sedla, byla přesvědčivá, bylo to úplně něco jiného, než nějaké Stmívání. Co se týče filmu, tak s ním to tak skvělé nebylo, do půlky filmu jsem jen seděla a očekávala, kdy už se něco bude dít. Pak už to bylo zajímavější. Do role Douga bych obsadila někoho jiného, ale co už..Za co jsem ráda, je za závěr. Nebyl to hotový happyend. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)

Reklama

Reklama