Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Společnost The Asylum si zřejmě z nás dělá blázny. Nedřív natočí náboženský katastrofický film THE APOCALYPSA a teď skoro stejný náboženský katastrofický film 2012 DOOMSDAY. Opět ty stejné prvky - modlíš se, jdeš do nebíčka, nevěříš v boha - umřeš. A opět ty perfektní hollywoodské triky 2 sekundy průtrž mračen - kroupy o velikosti pinpongových míčku, občas zemětřesení, občas díra v zemi a v Mexiku poletující sníh - pardon, měl to být sníh, ale vypadá to jako bílé chmýří zralé pampelišky. Prostě KATASTROFA :-( ()

tenista odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mě nějaký film donutil napsat komentář, mrzí mě že zrovna ten negativní. Na film 2012, který má přijít do kin tento listopad se velmi těším, tak jsem si říkal, že tohle by mohl být slušný předvoj. Ale že dostanu takovouhle srágoru, to jsem nečekal ani ve snu. Směšný efekty, naprosto stupidní dialogy a nejtrapnější konec filmu, co jsem snad v žiotě viděl, během těch 92 minut jsem asi 50x musel zadržovat zvracení. Jediné co mě u toho filmu drželo, byla vidina závěrečné katastrofy, kterou jsem bohužel nedostal. Jestli vám můžu dobře poradit - NEKOUKEJTE SE NA TO, BUDETE LITOVAT HODINY A PŮL ČASU!!! RADŠI BĚŽTE DO HOSPODY, BUDE TO PRO VÁS ZDRAVĚJŠÍ!!! ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle film skoro ničím nezaujme. Scénář je hrozně plytký, postavy nejsou uvěřitelné, na druhou stranu do sebe všechno celkem zapadá. Náboženská linie působí značně pateticky, ale dá se vydržet. I přes několik nelogičností musím nakonec filmu udělit lepší hvězdu, protože zdaleka nebyl tak špatný, jak jsem čekal. (476.) ()

vovarano odpad!

všechny recenze uživatele

Ach... našťastie to nevidelo ešte veľa ľudí, a dúfam že to tak aj ostane... Ale teším sa že je tu nový kandidát na najhorší film vôbec... Ak nie na csfd tak u mňa určite. Je to naozaj iba zlátanina katastrofických filmov, ktorá útočí na naše vedomie lacnými trápnymi trikmi, trápnymi výlevami emócií, ale zo všetkého najtrápnejšími rečami o spáse...atď atď .... naozaj ZLÉ ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnější Mockbuster aby divák pohledal. Očekávané alespoň sebemenší drama o příchodu konce světa se tady prostě nekoná. Po celou stopáž se tu jen tlachá a tlachá a tlachá. O čem? Kupodivu o Bohu. Jestli tohle mělo být filozofování, tak už nevím co potom je hysterické nekonečné žvanění s přetvářky o vážnosti a podstatě problému. Katastrofa skutečně nakonec přijde a k tomu stačí jen několik vteřin na konci filmu. Do té doby si divák čekající na tuto událost může v klidu hodinku a půl zdřímnout. Zaručuji, že vůbec o nic nepřijde. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama