Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Bffff. Ani nevim, jak vystižně vyjádřit to, jak na mě tenhle film zapůsobil a co ve mě zanechal. Prostě se musim pořád smát, ač k tomu mam ještě husí kůži. :). Dialogy plné morálního ponaučení a náboženské agitky vyvolávájí úsměv na tváři a vlhko ve spoďárech, pač tohle je vážně moc. Nepochopil jsem vůbec nic, co minuta, to nějaká perla, ať už ve formě brilantní úvahy nějakého prostého občana, duchaplného dialogu nebo vědecké fikce, kterou by i Verne záviděl. Tohle si ještě musim nechat projít hlavou, ale těžko si vybavim něco zábavněji horšího než je toto. Odpad!!!! Roku. Neuvěřitělné. Konec, jdu se přebalit. ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Boze, jestli tam jsi, jestli me slysis, tak me pro priste prosim, prosiiim ochranuj od takovych sragor. A vubec, sejmy mocnym bleskem cele studio Asylum co vyprodukovalo film. Btw. posledni projekty studia: ALLAN QUATERMAIN AND THE TEMPLE OF SKULLS, STREET RACER, 100 MILLION BC... delate si z lidi fakt uz prdel?! ()

Reklama

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Studio Asylum je podobná legenda jako Ed Wood. Woodovi se ale dá celkem smát, tohle je jenom bezduchá sračka k pláči. Chtěl jsem si stáhnout 2012 Doomsday a nedopatřením mi na HDD přistálo tohle, tak už jsem se na to holt podíval. Průser je slabé slovo, protože scénář, herci, triky, děj,... jsou na tak strašné úrovni, až je to k neuvěření. 9% o něčem vypovídá. Hlavně asi o tom, že jsou lidi, kterým je líto dát odpad!. 0% ()

Figuska odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl můj omyl roku. V domnění, že koukám na nový 2012, jsem vydržela až do konce. Tento katastrofický film je katastrofou sám o sobě: scénář, herci, kamera. 5 vyvolených z celého lidstva: 1 Mexičanka a 4 Američani, z toho 2 blondýny a hned 2 osoby z jedné rodiny. Zkrátka kravina I. kategorie. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnější Mockbuster aby divák pohledal. Očekávané alespoň sebemenší drama o příchodu konce světa se tady prostě nekoná. Po celou stopáž se tu jen tlachá a tlachá a tlachá. O čem? Kupodivu o Bohu. Jestli tohle mělo být filozofování, tak už nevím co potom je hysterické nekonečné žvanění s přetvářky o vážnosti a podstatě problému. Katastrofa skutečně nakonec přijde a k tomu stačí jen několik vteřin na konci filmu. Do té doby si divák čekající na tuto událost může v klidu hodinku a půl zdřímnout. Zaručuji, že vůbec o nic nepřijde. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno