Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (426)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Lucas už opravdu nic nového nevymyslí a po zbytek života bude ždímat své Star Wars. Tentokrát nám přináší animovanou verzi odehrávající se mezi II. a III. Epizodou. Nutno podotknout, že i když by animace nemohla konkurovat PIXARu ani v jeho začátcích a všechny postavičky vypadají jako ze dřeva, po celou dobu jsem se velice dobře bavil. Takřka celý film je jedna velká bitva a pořád se něco děje, takže divák ani nemá šanci si uvědomit jak moc je příběh plytký. I když jsem psal, že animace je velice slabá bitvy nevypadají vůbec špatně a když si k tomu připočtete všechny zvuky známé z předchozích Star Wars je radost to sledovat. Trochu zamrzí, že o hudební doprovod se nepostaral mistr Williams a kromě úvodní znělky zde chybí všechny známé motivy. Celkově to je strašně infantilní, vizuálně nepovedené, bez příběhu ale zábavné a pokud milujete Star Wars není co řešit. ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem čekal, že si poprvé u výtvoru geniálního strýčka George opravdu nepříjemně nabiju nos. Nakonec bych to neviděl tak černě, ovšem člověk musí přijmout fakt, že se jedná jen o pilot chystaného seriálu. Mrzí mě ale jiná věc a tou je, že tvůrci se tak trochu vykašlali na nějakou návaznost děje a z Anakina je nejenom Jedi, ale zároveň už má na krku i vlastní, neskutečně otravnou Padawanku hýřící příšernými barvami a ještě horšími hláškami. Z budoucího Vadera byl nakonec Jedi i v původních kreslených Clone Wars, které mám hodně rád a tvůrčí tým tam tuhle "drobnost" výborně zakomponoval do děje, v novém CGI kabátku to ale nemůžu překousnout. I přes to se na seriál samotný celkem těším, přeci jenom mám slabost pro všechno, kde hlavní hrdiny provází Síla. ()

Reklama

Ender66 

všechny recenze uživatele

Tento film je ďaľším dôkazom toho, že niekedy naozaj JE lepšie keď autor niečoho veľmi dobrého tesne po jeho dokončení zomrie (každý z Vás nech už si doplní preferovaný druh smrti). Pri pozeraní Clone Wars som trpel podobne ako pri Episóde 1. Je to takmer tak detinské (všetkých čo si myslia, že je malý Hutt zlatulinký ale upozorňujem, že z neho vyrastie bezcitný mafiánsky šéf ktorý bude mať na svedomí tisíce nevinných životov:)), postavy sa správajú skoro tak demetne a dialógom do dokonalosti Epizódy 1 tiež veľa nechýba. Akurát Ahsoke sa jej priblblosťou podarilo prekonať akéhokoľvek Jedia kdekoľvek inde. 6/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to dá a viac sa mi k tomu ani nechce písať. Absolútne zbytočný zástupca hviezdnej ságy, ktorý vzhľadom na nízky rozpočet nemá v kinách čo hľadať. Psychopatizmus Lucasa ohľadom svojho vesmíru nemá konca. Remasterované dvd verzie, pridané scény, vydanie pôvodných verzií na dvd, ďalšie remasterované verzie a minulý rok celá sága na brd. To posledné je to jediné, čo malo skutočný zmysel. Tento film bohužial patrí k tomu menej nepochopiteľnému. 50%. Čo vymyslí Lucas nabudúce? ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Děs kam se po filmové sáze SW dostávají. Něco tak slabého a po stránce vizuálního i chudého jsem od Lucas Impéria nečekal. Korunou tomu je naprosto tupý příběh a jedna naprosto trapně otravná vedlejší postava! Být Lucasem tak tenhle nepovedený výtvor dám ještě několikrát zremasterovat a nejlepe celý předělat. Važně musí být tento film zcela cílen na děti? Droidi žvatlají a dělají hlupáky. Ashoka je otravný fakan a do toho malý Hutt. Lucasi nechť tě provazí kíla! Do odpadu to nedám , protože jsem si pár věcí našel co mě těch nudných 98 minut drželi (hlavně díky Obi-Wanovi). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • Jedná se o první film ze série Star Wars, který neměl premiéru v květnu. (KGBelik)
  • Když se Matt Lanter zúčastnil konkurzu, bylo mu řečeno, že se uchází o roli Deaka Starkillera a že ho má hrát jako křížence Luka Skywalkera a Hana Sola. Teprve když roli dostal, bylo mu řečeno, že bude mluvit Anakina Skywalkera. (KGBelik)
  • Bílá čelenka a cestovní plášť, které Padmé nosí při návštěvě Zira Hutta, byly původně navrženy pro film Star Wars II: Klony útočí (2002), ale na plátně nebyly nikdy použity. V té době bylo zveřejněno několik snímků ze zákulisí natáčení, na nichž je Natalie Portman vidět, jak má na hlavě tuto pokrývku hlavy. (KGBelik)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama