Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Takove transplatacni oddeleni na kolejich.Nastesti se to neodehrava uz na slovensku,ale v pomerne vetsi vychodoevropske divocine.Krvave zabery na velmi slusne urovni,jinak bych rekl ze rozpocet nedosal na nejak kvalitni herce a tvurce.Ale jako takova rychlezapomenutelna vyvrazdovacka ,na jedno zkouknuti to neni zle. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Krv, rezanie,kliešte,skalpel,krv...už ma to pomaly prestáva baviť. Nikdy som nemal problém s podobnými zhovadilosťami, ale čo je moc to je moc. Príbeh úplne bez nápadu, predvídateľný bez akejkoľvek prekvapivej scény a s tupým rozmýšľaním hlavných hrdinov. Nič nové...V niektorých podobných filmoch som sa snažil vytvoriť nejaký "vzťah" k hlavným hrdinom, ale tu sa to fakt nedalo. A za to môže aj Thora Birch ,ktorú považujem za jednu z najnesympatickejších herečiek aké Hollywood splodil... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Podobnejch filmů už člověk viděl dost,aby mohl porovnávat.Je to sice blízko,jak tady už někdo napsal,Hostelu,ale ty pohnutky proč se to děje sou o dost pragmatičtější.Tady se prostě nevraždí jen tak pro zábavu,takže tenhle film je o poznání kvalitnější než Hostel.Od začátku filmu sem řešil,jestli rejža je nějakej přejmenovanej ukrajinec nebo rus,protože tak jednostrannej průběh děje byl dost lezoucí na nervy.Nakonec sem se přiklonil k názoru,že východní,potažmo postsovětský země nesnáší,,a udělal z nich negramoty a prasata.Jinak filmově dost průměrný,ale konec mi udělal radost.50%. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

PLUS: brutalita, MINUS: scénář, dialogy, chování postav... Po většinu času si jen člověk myslí WTF. Bohužel, protože jinak jsou krvavé části dostatečně nechutné, ale film je totálně předvídatelný (kromě mnoha momentů, kdy by člověk čekal, že se družstvo zápasníků bude umět prát), zkrátka ZLO. MÁSLO. Doporučuji se vyhnout tomuto filmu... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinemáckych 80% je v tomto prípade poriadne prestrelených. Spokojný môže byť jedine ten, kto toho ešte veľa nenapozeral. Podobných hororov som už videl desiatky a tento neprináša nič nové. Kopíruje už stokrát videné ako napr. ľakačka s postavou v odraze zrkadla, či príbeh partie mladých, ktorí jeden po druhom skapínajú väčšinou preto, že sú blbí. Nepotrebujem, aby bol film reálny v celku ako taký, ale aspoň v detailoch a scénach by si tú námahu mohli dať. Inak je to trapas ako aj v tomto prípade. Opäť obete porcuje tlustý a nemotorný vrah, ktorý nevie ani poriadne rozprávať a 50kg vážiaca slečna v pohode znesie od tohto 150 kg vajčaka niekoľko úderov priamo do tváre... Väčšina z nás vie, že by nevstala už len po jednom. K postavám si nestihnete vybudovať žiadny vzťah, postavy miznú a divákovi je to jedno. Je to horor, ktorý neprináša nič nové a čo je horšie ani nič zaujímavé. 40%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)

Reklama

Reklama