Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„My tu neumřeme!" „Uáááá! Plesk, křup." Předně  - zdejší obsah je totální blábol a patří k jinému filmu. Sportovci se nepotkají ve vlaku a nejsou mučeni. Části sportovců s trenérem ujede vlak do Oděsy, protože pětice mladých si vyrazila v noci na party. Naštěstí dostanou nabídku od milé dámy k cestování jejím soukromým vlakem. Netuší však, že jde o pojízdnou nemocnici... Solidní gore (stahování z kůže, vybírání orgánů, řezání, podřezávání ad.), slušná kamera a místy napětí. A co se nepovedlo? Američani jsou úplní blbci, a i když jsou zápasníci, byť studenti, nedokážou se ubránit. Co uděláte, když sejmete řezníka? Dorazíte ho. Co udělají zdejší zápasníci a zápasnice? Nechají ho být, aby jim to později nandal. Vůbec hlavní hrdinka Alex se chová jako úplná kráva, až se jeden diví, že to dává. Je to škoda, jelikož pak to těm pablbům skoro přejete, místo abyste jim fandili. Jinak dobré. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinemáckych 80% je v tomto prípade poriadne prestrelených. Spokojný môže byť jedine ten, kto toho ešte veľa nenapozeral. Podobných hororov som už videl desiatky a tento neprináša nič nové. Kopíruje už stokrát videné ako napr. ľakačka s postavou v odraze zrkadla, či príbeh partie mladých, ktorí jeden po druhom skapínajú väčšinou preto, že sú blbí. Nepotrebujem, aby bol film reálny v celku ako taký, ale aspoň v detailoch a scénach by si tú námahu mohli dať. Inak je to trapas ako aj v tomto prípade. Opäť obete porcuje tlustý a nemotorný vrah, ktorý nevie ani poriadne rozprávať a 50kg vážiaca slečna v pohode znesie od tohto 150 kg vajčaka niekoľko úderov priamo do tváre... Väčšina z nás vie, že by nevstala už len po jednom. K postavám si nestihnete vybudovať žiadny vzťah, postavy miznú a divákovi je to jedno. Je to horor, ktorý neprináša nič nové a čo je horšie ani nič zaujímavé. 40%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V původním znění se film jmenuje Train ( Vlak ). Česká distribuce měla prostě nějakou nutnost přidat do názvu dovětek - Do Pekel. Jinak něco pro masochisty. Vyndávání lidských orgánů, řezání těla ale i několik směšných lekaček potěší nejednoho filmového fanouška. Pět mladých sportovců ( namyšlených američanů ) při cestě vlakem, který údajně jede do Oděsy, je cestou pomalu a brutálně likvidováno posádkou vlaku. Je to blbost, ale některé kamerové záběry Martiny Radwanové jsou docela povedené a kupodivu jsem tento snímek dokoukal. CITÁT : Bolest je zábava. Za dvě hvězdy, ať přežiju. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor by se dal nazvat "Hostel ve vlaku" a právě srovnání s Hostelem je docela na místě. Jde tu sice o něco jiného, ale styl a místo činu je podobné. V Hostelu byl podle mého naprosto debilní nápad "mučení a zabíjení za peníze", tady je motiv vražd sice o něco lepší, ale když už to teda dělají z vyššího principu, tak proč je tak masakrují, že? No to by pak asi nebyly ty pravá krvavá jatka. Film je v určitých momentech dobrý, jindy zase úplně přihlouplý. Chování postav je jako už tradičně v podobných filmech hodně často na přesdržku. Vítám vlakové prostředí a některé ty gore scény. (Spoiler - Nemám rád když se cokoli děje s mozkem a tak ani v tomto případě přefiknutí míchy mi neudělalo moc dobře. Za což chválím.) Mínusem je místy rozpačitý děj, chování postav a celý ten velký projekt, kdy ostatní cestující nehnou ani brvou, mi taky příjde docela mimo. Ještě bych apeloval na český název, proč naši distributoři musí do překladu pořád dávat "smrt", "peklo" nebo "zlo", když to v originálním názvu vůbec není? Trapas. 45% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama