Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden americký pohled na východoevropský vidlákov. A to mnohem méně kvalitní než ten Rothův. Fanoušky gore hororů Train nejspíš neurazí, ale hledat zde byť jen náznaky chytrého příběhu je zbytečné. Ten film je občas tak připitomělý, až to skutečně působí zábavně (kupříkladu bulharský zabiják, jemuž se oběť schovala pod vagón, jej radši vlastnoručně odtlačí, než aby se pro ni sehnul). Strašné je i herecké osazenstvo, mezi kterým kupodivu nevyniká ani Thora Birch, neboť ani jí nelze uvěřit žádnou zahranou emoci. Train si sice dovolím označit za jeden z těch snesitelnějších hororových kusů, které jsem v posledním cca měsíci viděl, avšak i tak to bude pro většinu diváků ztráta času. Takže radši nebrat... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Druhý nejhorší vlakový film, který jsem kdy viděl (na tom "prvním" místě zůstává brutalsračka Snakes on a Train, ve které had sežere vlak). Logiku někdo napíchnul na hák a vyrval ze scénáře, vlak splašili někde na šrotovišti a obsazení naprosto odpovídá žánru. Strašná nuda. Předvídatelné. Ultralaciné. Nemám víc co dodat, tři řádky jsou až až. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor má sice snad všechno, co by dnešní "moderní" horor měl mít, ale přesto v něm většina těchto prvků na mne nezafungovala ... Jednak byly evidentně vykradené z mnoha jiných filmů a to do úplných detailů, jednak film působil jaksi "nevyrovnaně", kdy na jedné straně jsme svědky šíleného mučení a brutality, gore-scény, krev, násilí ... ničeho se filmaři nebáli. Ale stejně to jaksi není ono. Při detailnějším pohledu zjistíme, že sice byla jistá snaha nacpat tam všechno až po okraj, na druhou stranu kamera často nezabírá scénu napřímo, očas se kouká ze špatného úhlu, občas se nedívá vůbec a my jen slyšíme řev oběti ... a pokud už něco vidět je, je to docela amatérsky provedené, "return of Fulci-mask work70. a 80. let" .... V dnešní době prostě trvám na dokonalém provedení, kdy nepoznám ani masky a jednotlivá hejblátka a hadičky, ani digitalizaci. Celkový nápad je totálně stupidní, jedním takovým vlakem jsem jel a můžu s klidem říct, že to tam vypadalo mnohem lépe a personál se choval mnohonásobně lépe!! :-D Prostě a jednoduše, na mne ten horor nezabral, nechytil mne, nudil mne ... Ale chápu, že běžným divákům se může líbit. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vlak do pekel je skutečně otřesný horor!Já už jsem ho tedy neměl rád před začátkem,protože Thora Birch je zárukou odpudivosti,nesympatičnosti a herecké trapnosti.To jsem ještě ale netušil,že bude v tomto směru převálcována téměř celým zbytkem zde přítomných hereckých "es".Takže po herecké stránce odpad!Čím jsem se nechal ale ke shlédnutí zlákat bylo zde avizované množství gore.No,bylo zde.Toť vše.Nevýrazné na pohled,průměrné na efekty,bezvýznamné pro děj.Samotná zápletka též unikátní věcička.Že to bylo celé nesmysl bych ještě kousnul,ale tolik filmařských kiksů,nedomyšlených scén a doslova amatérských výšplechtů,to jsem už pobíral daleko hůř.Závěrečná scéna pak už jen potvrdila,že tupost filmařů vážně neznala hranic.Napětí též absolutně žádné,neboť hned od začátku je prozrazeno kdo,co,jak atd.,takže i zde ničem.A nakonec i atmosféra nulová,Vlak do pekel mě nedokázal totiž ani příjemně zhnusit,ani vylekat,ani pobavit,ale zato nasrat mě se mu povedlo na jedničku.Prostě hrůza! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„My tu neumřeme!" „Uáááá! Plesk, křup." Předně  - zdejší obsah je totální blábol a patří k jinému filmu. Sportovci se nepotkají ve vlaku a nejsou mučeni. Části sportovců s trenérem ujede vlak do Oděsy, protože pětice mladých si vyrazila v noci na party. Naštěstí dostanou nabídku od milé dámy k cestování jejím soukromým vlakem. Netuší však, že jde o pojízdnou nemocnici... Solidní gore (stahování z kůže, vybírání orgánů, řezání, podřezávání ad.), slušná kamera a místy napětí. A co se nepovedlo? Američani jsou úplní blbci, a i když jsou zápasníci, byť studenti, nedokážou se ubránit. Co uděláte, když sejmete řezníka? Dorazíte ho. Co udělají zdejší zápasníci a zápasnice? Nechají ho být, aby jim to později nandal. Vůbec hlavní hrdinka Alex se chová jako úplná kráva, až se jeden diví, že to dává. Je to škoda, jelikož pak to těm pablbům skoro přejete, místo abyste jim fandili. Jinak dobré. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama