Reklama

Reklama

Síla pomsty

  • Česko Pomsta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalého agenta vojenskej rozviedky povolajú do služby, keď jeho najlepšieho priateľa, politika Larryho Richarda, prepadla a takmer zabila skupina militantných rasistov The Pentagle. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Figu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Dudikoffů! U mě vždy bude nej první Americký ninja, ovšem Síla pomsty mu dost razantně přišlapuje paty. Dnes film působí místy velice komicky, však ale vzpomeňte jakej strach to v nás vyvolávalo, když jsme to sledovali jako desetiletí klučíci na pomaštěné véháesce. Jen si uteč z ostrova, kde tě nahání čtyři hovada co tě chcou krouhnout. A přesně skrz tuto nostalgickou vzpomínku 4 hvězdy. 75% ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Při sledování Avenging Force jsem měl dojem, že inspiroval nejednu videohru. Přestřelky na střechách v přístavišti mi silně připomínaly Uncharted, závěrečné souboje s bossy pak Metal Gear Solid 3. Řemeslně velmi dobře zvládnuté béčko s pořádně drsnými záporáky, které může na světě přemoci pouze Dudikoffův Matt Hunter. Je škoda, že nikdy nevzniklo pokračování. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Dlouho před van Dammem si v New Orleansu hrál na živý terč jiný kopáč vzešlý z druhé půlky 80. let a sice Michael Dudikoff. No, Sam Firstenberg fakt není John Woo a i když se mi líbil předchozí počin tria Firstenberg-Dudikoff-James, AMERICKÝ NINJA, tohle je o třídu níž, jen průměrné canonnovské béčko, tj. tupá story s dostatkem nic moc akce. Ale musím pochválit výpravu a to nejen ty bažiny, ale i to přístaviště, kde se honili v půlce filmu, tam by byl ten finální survival ještě lepší. POZOR SPOJLER: Sice byla škoda, že Steve James nešel s Dudikoffem do finále bok po boku, ale to kompletní vyvraždění jeho rodiny mě příjemně překvapilo. Nevěděl jsem, že Steve James může zemřít :) Drsný byl Dudikoffův pád s malým děckem ze střechy domu, i když dítě bylo evidentně panák. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opravdu je škoda, že si tuhle roli nestřihl Chuck. Aaron by mu udělal choreografii a mohlo to být mnohem lepší. Příběh ohraný, ale není to špatné, prostě klasický béčko. Problém je opět v Dudikoffovi, protože ten chlap se neumí prát a vypadá to všechno divně. Nevím jestli by pomohla lepší choreografie, protože když je někdo dřevo, tak je prostě dřevo. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

konecne som ta nasiel!!! vdaka knihe "video svět" som sa dopatral k tomuto filmu. na nasej vhske sme na nej mali napisane: nocný lovec...a podla neho som ho tu nikdy nemohol najst..aj som zabudol, ze tam hral dudikoff..spominam si ako sme si s brachom vzdy po tomto filme robili masky, ako ustredna stvorica(?)..napatie v bazinach...proste film mojho mladi ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Napriek viacerým pozitívnym hodnoteniam mohla spoločnosť Cannon Films uviesť film kvôli rozpočtovým obmedzeniam len do približne 500 kín, čo výrazne obmedzilo jeho komerčný potenciál. (m.a.t.o.)
  • Michael Dudikoff uviedol, že počas natáčania dostal infekciu ucha, nakazil sa kožným vírusom a utrpel množstvo rezných rán a modrín. Napriek tomu väčšinu svojich kaskadérskych kúskov zvládol bez záskoku dabléra. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama