Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Skončilo Tele Tele, přišel Mr. GS, který se pokouší o moderní talkshow, ale jelikož ty dva blbce zas tak rád v akci nemám, a jejich humor se mi v Tele Tele líbil jenom na konci, v přeřekách, nemohu hodnotit jinak než odpadem, protože jinak to v mém případě ani nejde. Kravina, na kterou se znova určitě nepodívám, a další z pořadů naší Televize Nova, která je chrlí jak na běžícím páse a stále si myslí, jak je dobrá. 0/10 ()

Reklama

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pány Genzera a Suchánka museli po skončení Tele Tele stůj co stůj někam obsadit a tak přišlo tohle. Pro někoho jen laciná kopie Uvolněte se, prosím, pro jiné neotřelejší zábava. Pravda je ale taková, že mistři GS se jen snaží využívat svých hostů a sami divákovi nemají co nabídnout. Pro mě sklamání. Snad jen skupina Rotor Čáslav s Václavem Koptou stojí za zmínku, jinak nic. 45% http://www.youtube.com/watch?v=HqC5glsmq_8&feature=related ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Pánové Genzer a Suchánek si koncept talk show vykládají tradičně po svém (nejednou strhávají pozornost spíše jen sami na sebe, než na své hosty), tudíž je logické, že když nemáte pochopení pro jejich pubertální styl humoru (což zdejší uživatelé zjevně nemají), že se asi moc bavit nebudete. Já ty dva kašpary rád docela mám a tudíž se mi celkem líbí i tenhle (na rozdíl od Tele tele nikdy ne trapný nebo nechutný, jen občas bohužel nevtipný) jejich pokus o seriózní zábavný pořad. Mr. GS ale samozřejmě není seriózní zábavný pořad (jako například Uvolněte se, prosím), je to jen... neseriózní zábavný pořad (viz Tele tele). :-) ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že tohle peklo už skončilo. Tohle duo už je tak vyšeptané a bez nápadu, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Cokoliv vymyslí, je to stále to samé. Bavili mě v době TELE TELE a to jen ze začátku. Od té doby to jde s kopce a ten je stále prudší a prudší, ale Suchánek s Genzerem se přesto snaží zuby nethy udržet na cestě, přestože z nich padají samé nudné, nezajímavé, trapné nápady. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama